Γραφείο προς Ενοικίαση

ΚυψέληΚυψέλη
  • € 850/μήνα
  • 113
  • 1
Περιγραφή
Προς Ενοικίαση Γραφείο στην Κυψέλη - Ευκαιρία για Επαγγελματική Επιτυχία!

Στην καρδιά της Κυψέλης, σε εξαιρετική τοποθεσία στον 3ο όροφο, διατίθεται προς ενοικίαση μοντέρνο γραφείο συνολικής επιφάνειας 113 τ.μ., προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Το γραφείο έχει πρόσοψη σε δρόμο λεωφόρου με μεγάλη κινητικότητα.

Με μια πλήρη ανακαίνιση που έγινε το 2020, αυτό το γραφείο αποτελείται από ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους εργασίας, μπάνιο και κουζίνα, προσφέροντας ένα λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Η εξαιρετική κατάσταση του γραφείου, τα πλακάκια στα δάπεδα, οι τέντες, ο κλιματισμός, καθώς και τα ενεργειακά παράθυρα αποτελούν μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτού του εξαιρετικού χώρου. Επιπλέον, τα διπλά τζάμια αλουμινίου και η πόρτα ασφαλείας προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Ελάτε να εξερευνήσετε αυτό το εκλεπτυσμένο γραφείο και δώστε νέα διάσταση στην επιχειρηματική σας πορεία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να το δείτε από κοντά! RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
638682 - 09/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
113 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 850/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1912
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή