Δυάρι Κέντρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΚέντρο
  • € 340.000
  • 3
  • 124
  • 1
  • R
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 88-205 - Ωραιόκαστρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 124 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2001 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2017. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 340.000 €
Πωλείται πολυτελές επιπλωμένο διαμέρισμα σε ωραία και ήσυχη γειτονιά και συγχρόνως σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Ωραιοκάστρου.
Το ακίνητο είναι 124τ.μ. και αποτελείται από 2 ευρύχωρα δωμάτια, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και wc.
Επιπλέον, χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος είναι ότι διαθέτει ενεργειακό τζάκι, εντοιχισμένες ντουλάπες, κουφώματα με σίτες, μεγάλα μπαλκόνια, μονωμένο δάπεδο με 7 CM FIBRAN και γυψοσανίδα, ατομικό φυσικό αέριο ενδοδαπέδια θέρμανση στις μπαλκονόπορτες, στα μπάνια και μπροστά στο τζάκι, διαμορφωμένη αυλή, κλειστή θέση στάθμευσης και δυνατότητα δημιουργίας και τρίτου δωματίου. Το διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί από ιδιώτη με γερμανικά πρότυπα στη μόνωση και στην θέρμανση με ποιοτικά υλικά.
Φουλ ηχομόνωση στο 3ο δωμάτιο που είναι υπαίθριο, η τζαμαρία του είναι με αλεξίσφαιρα τζάμια. Τα κάγκελα είναι ανοξείδωτα και με ηλεκτροστατική βαφή από πάνω που σημαίνει ότι αιώνια δεν θα χρειαστεί βάψιμο.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
88-205
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
124 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή