Duplex Διονύσου 42-52, 263 31, Πάτρα, Κέντρο, Πάτρα

ΠάτραΔιονύσου 42-52, 263 31, Πάτρα
  • € 350.000
  • 5+
  • 225
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-52 - Πάτρα Γηροκομείο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 225 τ.μ. σε οικόπεδο 1500 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα θωρακισμένη, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 4 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. - Τιμή: 350.000 €
Πωλείται ημιτελής πολυτελής μεζονέτα 3 επιπέδων (υπόγειο ισόγειο και α΄όροφος) σε πρανές αμφιθεατρικό οικόπεδο το οποίο ευρίσκεται εντός οικοδομικού συγκροτήματος μεζονετών.
Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι 225 τ.μ. συνολικά (περίπου 75 τ.μ. κάθε επίπεδο), με τιμή πώλησης 350.000 ευρώ. Για την αποπεράτωση του απαιτούνται περίπου 100.000 ευρώ.
Η μία πλευρά του υπογείου η οποία έχει πρόσοψη στην πισίνα έχει την μορφή ισογείου και στην οπίσθια πλευρά έιναι υπόγειο(λόγω του πρανούς του οικοπέδου).
Αποτελείται απο μεγάλο ενιαίο χώρο (ο οποίος δύναται να διαμορφωθει καθ΄οιονδήποτε τρόπο )με εγκαταστάσεις κουζίνας. Επίσης υπάρχει αποθήκη και wc.
Το ισόγειο το οποίο στην εμπρόσθια πλευρά έχει μορφή α΄ορόφου με μεγάλη βεράντα και στην οπίσθια πλευρά είναι ισόγειο, όπου ευρίσκεται η κυρία είσοδος του κτιρίου με πόρτα θωρακισμένη. Δίπλα στην κυρία είσοδο εξωτερικά υπάρχει η θέση κλειστού parking το οποίο επικοινωνεί με ξεχωριστή είσοδο με τη μεζονέτα) αλλά και με τον ιδιωτικό δρόμο που εξυπηρετεί όλες τις μεζονέτες του συγκροτήματος.
Το ισόγειο περιλαμβάνει το κυρίως σαλόνι, υπάρχουν εγκαταστάσεις κουζίνας, υποδομή για τζάκι, ξεχωριστό δωμάτιο για το λέβητα, και wc.
Ο α΄όροφος (ο οποίος στην εμπρόσθια πλευρά φαίνεται σαν β΄όροφος)αποτελείται απο 3 κρεβατοκάμαρες (εκ των οποίων η μία master bedroom) και άλλο ένα μπάνιο.
Τέλος στη ταράτσα με καταπληκτική πανοραμική θέα, η οποία είναι πλακοστρωμένη με γρανιτοπλακάκι, δύναται να κατασκευασθεί BBQ και πέργκολα.
Το ακίνητο ευρίσκεται σε θαυμάσια πευκόφυτη και ήσυχη περιοχή.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-52 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
225 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
κοινόχρηστα
€ 60/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή