Μονοκατοικία βίλα Νάξος, Μικρή Βίγλα, Άνω Σαγκρί, Νάξος

ΝάξοςΝάξος, Μικρή Βίγλα
  • € 760.000
  • 5+
  • 277
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΝΑΞΟΣ, Μικρή Βίγλα - Βίλα 277τμ σε οικόπεδο 2000τμ, πλήρως επιπλωμένο, 4 υ/δ, 4 master, 3 επίπεδα: ισόγειο-1ος-2ος, εξαιρετική κατάσταση, κατασκευή 2003, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, σαλόνι, χωλ, 2 κουζίνες, 4 μπάνια, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, μία ανοιχτή και μία κλειστή θέση parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, γωνιακό, θέα απεριόριστη, πρόσοψης, βαμμένο, ηλεκτρικά ρολά, αποθήκη, ηλιακός, boiler, τζάκι, βεράντες, μεγάλες βεράντες, τέντες, κήπος, εντοιχισμένες συσκευές, κουφώματα ξύλινα, διπλά τζάμια, σίτες, τύπος δαπέδων πλακάκι, χωρίς κοινόχρηστα, χρηματοκιβώτιο, πολυτελές, πισίνα, barbeque, γυμναστήριο, επιτρέπονται κατοικίδια, οικιστική ζώνη, προσανατολισμός νότιος, πρόσβαση: άσφαλτο, πλησίον super market (έως 1000μ), πλησίον θάλασσα (έως 1500μ).
Μοναδική μονοκατοικία 277τμ σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων με μαγευτική θέα στη Μικρή Βίγλα και την παραλία της που κόβει την ανάσα. Στον κάτω όροφο υπάρχει μια μεγάλη πισίνα με θέα θάλασσα και άπλετο χώρο για αναψυχή καθώς και και ένα στούντιο/ξενώνας με ιδιωτικό μπάνιο και κουζινά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βοηθητική κουζίνα για τον εξωτερικό χώρο και δωμάτιο πλυντηρίων.
Επίσης στον κάτω όροφο υπάρχει ένας χώρος / γκαράζ ή γυμναστήριο που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται σαν αποθηκευτικός χώρος πλάτους 8 mts x 7,8 mts
Οι κήποι ειναι ώριμοι και πλήρως περιφραγμένοι με διάφορους cozy χώρους για αναψυχή.
Στον πάνω όροφο βρίσκεται το κυρίως σπίτι με πολύ μεγάλη απάνεμη και σκεπασμένη βεράντα με ηλεκτρικά ρολά που έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί κάποις να καθήσει έξω αν θέλει και τον χειμώνα,
Στον όροφο αυτό υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και κουζίνα καθώς και δύο υπνοδωμάτια όλα με δικό τους μπάνιο.
Τέλος στον τελευταίο όροφο -που συνδέεται με τον κάτω όροφο με εσωτερική σκάλα- υπάρχει ένα επιπλέον δωμάτιο επίσης με δικό του μπάνιο και μια πολύ μεγάλη βεράντα με απίστευτη θέα της Μικρής Βίγλας και του Αιγαίου από ψηλά.
Όλοι οι χώροι του σπιτιού έχουν σχεδιαστεί για να έχουν πλήρη πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο (με εξαίρεση το υπνοδωμάτιο/μπάνιο του τελευταίου ορόφου)
Τέλος, υπάρχει ένας επιπλέον χώρος, νομιμοποιημένος ως αποθήκη, με μπάνιο & ντους και μια μικρή κουζίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δωμάτιο υπηρεσίας και βρίσκεται στο πίσω μέρος του ακινήτου (επίσης με πρόσοψη στη θάλασσα).
Το σπίτι είναι ιδανικό για εξοχικό ή για μόνιμη κατοικία, κατάλληλο για οικογένειες και γενικά για όσους αγαπούν τις εξωτερικές δραστηριότητες και τον χρόνο διασκέδασης με φίλους καθώς και το Kite Surfing, μιας που η παραλία της Μικρής Βίγλας είναιπανευρωπαικά διάσημη για αυτό το σπορ. Επίσης τα τελευταία χρόνια λευτουργεί τη σεζον και σαν επένδυση στις πλατφόρμες τουριστικές φιλοξενίας με μεγάλη ετήσια απόδοση.
Το ακίνητο απεχει περίπου 1.500 μέτρα από την παραλία της Μικρής Βίγλας, το Super Market και τις γνωστές ταβέρνες της περιοχής, 11χλμ από την χώρα της Νάξου και 10 χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού.
Τιμή €760.000 (κωδ. 106289) +30 2109229965 GRAND ESTATE | Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του. Δείτε περισσότερα ακίνητα στο site μας www.grandestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
106289 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
277 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 760.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή