Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 4.000.000
  • 5+
  • 1.113
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024
Περιγραφή
Μία εξαιρετική επενδυτική πρόταση.
Ένα νεοκλασικό, πολύ όμορφο διατηρητέο κτίριο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, 1.113 τετραγωνικών μέτρων στο σύνολο, πάνω στην Εγνατία, λειτουργούσε σαν ξενοδοχείο από το 1929 μέχρι το 2018, με υποδομές στο υπόγειο και ισόγειο και πιο πρόσφατο ασανσέρ, διαθέτει 30 δωμάτια σε 4 ορόφους. Έχει σταματήσει να λειτουργεί και απαιτεί σημαντική ανακαίνιση.
Στο ισόγειο επι της Εγνατίας υπάρχουν πέντε μαγαζιά που όλα ενοικιάζονται και αποφέρουν εισοδήματα.
Το κτίριο βρίσκεται δίπλα σε στάση μετρό και μπορεί να χτιστούν πρόσθετα τετραγωνικά, κανοντάς το ιδανικό επενδυτικό ακίνητο.
Τα τετραγωνικά του κτιρίου είναι:
Υπόγειο 245 τμ
Ισόγειο 179 τ μ
Πρώτος 181,3
Δεύτερος 181,3
Τρίτος 181,3
Τέταρτος 145
Είναι μια πολύ καλή πρόταση , σε ένα ιστορικό κτίριο και σε μια περιοχή που θα έχει πολύ μεγάλη ανάπτυξη και απόδοση λόγω Μετρό.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Τα Λαδάδικα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μόλις λίγα λίγα λεπτά από την Πλατεία Αριστοτέλους και το Λευκό Πύργο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Λαδάδικα αποτελούν έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με μεγάλη ιστορία με σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά στοιχεία.Η ονομασία προέρχεται από τη πληθωρα των μαγαζιών που βρίσκονταν στη περιοχή και πουλούσαν ελαιόλαδο. Η περιοχή είναι αγαπημένος προορισμός προσελκύοντας πλήθος κόσμου ντόπιων και ξένων, όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα φοιτητών. Στα Λαδάδικα βρισκονται αρκετα νεοκλασικά διατηρητέα κτίρια που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, στην περιοχή υπάρχουν αρκετές καφετέριες, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία.

Προσβασιμότητα: Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί αρκετές λεωφορειακές γραμμές την περιοχή.

Επενδυτική Δύναμη: Τα Λαδάδικα αποτελούν μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02QFAA
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.113 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 4.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1925
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή