Duplex Νηλέα, Κέντρο, Νηλέα

ΝηλέαΝηλέα
  • € 100.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλoύνται 3 ανεξάρτητες ημιτελείς εξοχικές κατοικίες
Το συγκροτημα που αποτελείται από 3 ανεξάρτητα κτίσματα - ημιτελείς μεζονέτες, διακεκριμένα, όπως ορίζεται με συμβολαιογραφική πράξη οριζόντιας ιδιοκτησίας που έχει εγγραφεί στο Υποθηκοφυλακείο Αγίας Άννας Ευβοίας. Μεταξύ τους ενώνονται με χαλαρό σύνδεσμο (είδος ζαρντινιέρας).
Τα τρία κτίσματα βρίσκονται μέσα σε φυσικό ελαιώνα 2570 τμ., στον λόφο που δεσπόζει τον κόλπο της Αγίας Άννας Ευβοίας σε απόσταση 3 χλμ. από τη θάλασσα, στον δρόμο που ενώνει την κεντρική εθνική οδό της Β. Εύβοιας με το παραλιακό χωριό της Αγκάλης. Έχουν ΒΑ προσανατολισμό και εξαιρετική θέα στη θάλασσα και στο βουνό.
Η επιφάνειά τους είναι 130 τμ., διαθέτουν βεράντες και υπόστεγα 23 τμ., είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους και σύμφωνα με τα σχέδια αναπτύσσονται σε δύο ορόφους με υπόγεια ως εξής :
1. Υπόγειο επιφάνειας 17 τμ. που καλύπτει τις ανάγκες λεβητοστασίου και αποθήκης.
2. Ημι-υπόγειο που περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό και διάδρομο, συνολικής επιφάνειας 44 τμ. Ντουλάπες 7,5 τμ. προβλέπονται για το πρώτο υπνοδωμάτιο. Το κεντρικό υπνοδωμάτιο έχει πρόσοψη στον κήπο με θέα στην πισίνα και τη θάλασσα και διαθέτει δική του πλακόστρωτη βεράντα 7,5 τμ. Η βεράντα είναι επισκέψιμη από την μπαλκονόπορτα του δωματίου. Οι ντουλάπες του διαδρόμου, επιφάνειας 3 τμ., εξυπηρετούν τις ανάγκες του δεύτερου υπνοδωματίου.
3. Ισόγειο που περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με WC, συνολικής επιφάνειας 17 τμ., και επίσης χώρο living-room με βεράντα που ενώνεται με το υπνοδωμάτιο και το WC με ημίσκαλα. Ο χώρος του living room έχει συνολική επιφάνεια 32 τμ. Το living room χωρίζεται από τη βεράντα με μεγάλη τζαμαρία από ανθρακί βαμμένο αλουμίνιο διαστάσεων 4,5 μ. Χ 4,5 μ. Στη συνέχεια του living room βρίσκεται η βεράντα σε με κρεμαστή σιδηροκατασκευή επιφάνεια 8 τμ. (4Χ2). Το δάπεδο του living room και της βεράντας είναι ομοιόμορφο, ξύλινο.
4. Όροφο που περιλαμβάνει κουζίνα 17 τμ. και μικρή εξωτερική βεράντα σε κρεμαστή σιδηροκατασκευή 4 τμ. Στην κουζίνα έχει προβλεφθεί υδραυλική εγκατάσταση για εγκατάσταση πλυντηρίου ρούχων και πιάτων.
Τα μεσοπατώματα που χωρίζουν το ημιυπόγειο από το ισόγειο και το ισόγειο από τον όροφο είναι ξύλινα πάτερα. Τα επίπεδα των κτιρίων επικοινωνούν μεταξύ τους με ημίσκαλες από έξι ξύλινα πατήματα.
Οι στέγες των μεζονετών είναι τετράριχτες με κεραμίδια και εσωτερικά διαθέτουν εμφανή ξύλα με ζευκτά από σουηδική ξυλεία. Το εσωτερικό ύψος έως την ξύλινη σκεπή φτάνει στο υψηλότερο σημείο τα 4,5 μ.
Το κάθε κτίριο έχει ατομικό βόθρο. Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις έχουν τριφασικό πίνακα, ενισχυμένες γραμμές 3Χ2,5 (μπρίζες), γραμμή data, καλώδιο δορυφορικής κεραίας, και καλωδιώσεις για συναγερμό σε όλα τα ανοίγματα των κτιρίων.
Το boiler του καυστήρα θα λειτουργεί και ως θερμοσίφωνο. Σε όλα τα κτίρια έχει γίνει πρόβλεψη για καλοριφέρ.
Οι κατοικίες έχουν όλες παράθυρα και μπαλκονόπορτες από αλουμίνια. Η μεγάλη τζαμαρία του living room αποτελείται από δύο συρόμενα, επάλληλα φύλλα και μαζί με το σταθερό μέρος της τζαμαρίας στο πάνω μέρος της φτάνει συνολικά τα 20,5 τμ.
Οι δύο εκ των τριών κατοικιών έχουν χώρο αποκλειστικής χρήσης οικοπέδου 250 τμ. περίπου η καθεμία, ενώ στην τρίτη ανάλογη εμβαδόν οικοπέδου αποκλειστικής χρήσης 444 τμ. Στο χώρο αυτό προβλέπεται ξεχωριστή είσοδος και δρόμος για το αυτοκίνητο. Στον εξωτερικό χώρο και πίσω από κάθε κατοικία προβλέπεται ατομικό κτιστό μπάρμπεκιου και θέσεις στάθμευσης.
Τα κτίσματα διαθέτουν κοινόχρηστη πισίνα 70 τμ. με πλακοστρωμένο περιβάλλοντα χώρο επιφάνειας 220 τμ. (220+70=290 τμ.). Για το εσωτερικό της προβλέπεται επίχρισμα με χρωματιστό αδιάβροχο υλικό. Η πισίνα έχει skimmer, ανοξείδωτες σκάλες και φώτα. Διαθέτει δικό της μηχανοστάσιο που βρίσκεται πλευρικά στην πισίνα και είναι υπόγειο.
Στην μπροστινή όψη του οικοπέδου προβλέπονται δύο ηλεκτρικές γκαραζόπορτες με τηλεχειριστήριο που θα λειτουργούν ως σημεία εισόδου-εξόδου για τα αυτοκίνητα και τους επισκέπτες.
Στην μπροστινή όψη προβλέπονται κάγκελα παρόμοια με αυτά των βεραντών και της πισίνας και περιφερικά το οικόπεδο θα περιφραχτεί σε μήκος 250 μ. περίπου με γαλβανισμένους σωλήνες και συρματόπλεγμα. Κατά μήκος των φρακτών θα φυτευτούν ειδικά αναρριχώμενα φυτά που θα καλύψουν τους φράκτες και θα στολίσουν τον εξωτερικό χώρο.
Η τιμή πώλησης της κάθε μεζονέτας υπολογίζεται στις 100.000 €.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
252267 - 07/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 100.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή