Δυάρι Αυγερίδου Ι., 39, Καλλικράτεια Ελλάδα, 63080, Κέντρο, Καλλικράτεια

ΚαλλικράτειαΑυγερίδου Ι., 39, Καλλικράτεια Ελλάδα, 63080
  • € 233.800
  • 3
  • 84
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
100μ από την παραλία. Συνολική επιφάνεια 83,50 τμ, 2 υπνοδωμάτια, 2ος όροφος

Πωλείται ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές διαμέρισμα στο δεύτερο όροφο μιας σύγχρονης τριώροφης οικοδομής υπό ανέγερση. Είναι καλοσχεδιασμένο, γωνιακό, διαμπερές, πρόσοψης με ένα τεράστιο γωνιακό μπαλκόνι πρόσοψης 20 τ.μ. (πρόσβαση από τη σαλοκουζίνα) και ένα μικρό μπαλκόνι πρόσοψης 4τμ (μίας κρεβατοκάμαρας). Διαθέτει ένα σαλόνι με κουζίνα 24τμ, δύο δωμάτια, ένα μπάνιο, διάδρομο, μια αποθήκη 10 τ.μ. στο υπόγειο.

Ένα από τα κυριότερα προνόμια που προσφέρει η οικοδομή είναι η πολύ πλεονεκτική της θέση – στη καρδιά της πόλης σε 100μ από την οργανωμένη παραλία, στο γωνιακό οικόπεδο που βλέπει τη θάλασσα. Σε δυο βήματα από το σπίτι βρίσκεται μια θαυμάσια αμμουδιά με καλό βυθό, κατάλληλο και για μικρά παιδιά.

Η οικοδομή ανεγείρεται μόνο από σύγχρονα υλικά υψηλής ποιότητας, διαθέτει ένα υπόγειο με ευρύχωρες αποθήκες για κάθε διαμέρισμα και ένα λεβητοστάσιο. Κάθε διαμέρισμα έχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου (ιδιωτικό καυστήρα με δοχείο πετρελαίου). Σε κάθε διαμέρισμα τοποθετούνται ιταλικά πλακάκια και ενσωματωμένα είδη υγιεινής, κουφώματα με διπλά τζάμια και σήτες, θωρακισμένη εξώπορτα, σύγχρονη κουζίνα, γίνονται εγκαταστάσεις για ηλιακά, κλιματιστικά, κεραία, τηλέφωνο και Internet .

Χρησιμοποιούνται ακριβά υγρομονωτικά υλικά για το υπόγειο, τη στέγη και τα μπαλκόνια. Για περεταίρω πλεονεκτήματα μπορείτε να λάβετε πληροφορίες στο γραφείο μας.

Οι θέσεις πάρκινγκ είναι περιορισμένες και πωλούνται χωριστά.

***Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ (Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86) ***

Κατασκευαστική εταιρία «Respector Group»
Site: https://project.respectorgroup.org
Έδρα: Νέα Καλλικράτεια , Κοττάκου -17, δεξιά από το δημοτικό σχολείο.
Τηλέφωνο Γραφείου: 2399 10 10 29,
Κινητό:
6979 91 70 88
Ώρες επικοινωνίας: 9:00 - 21:00

Η εταιρία «Respector Group» λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Η περιγραφή και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων καταχωρούνται βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκομίζει εντολέας στο γραφείο οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
RGA05 Δ-032 - 21/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 233.800
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2025
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή