Ρετιρέ 134 τμ, Χρυσάκη, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 230.000
    € 250.000(-8,0%)
  • 3
  • 134
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή

Διατίθεται προς πώληση οροφοδιαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας.Το διαμέρισμα καταλαμβάνει ολόκληρο τον Γ΄όροφο, και έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό με έμφαση τόσο στην αισθητική όσο και στην λειτουργικότητα. Η κατασκευή του διαμερισματος εχει γινει 1996 ενώ η κατασκευή της υπόλοιπης πολυκατοικίας ειναι το 1956, η προσθήκη του τρίτου και τελευταίου ορόφου εγινε εκ των υστέρων. Οι χώροι του έχουν διαμορφωθεί σε σχήμα Π γύρω από την ανοιχτή εσωτερική αυλή των 40 τ.μ. που περιβάλλεται από μεγάλες τζαμαρίες με διπλά κρύσταλλα. Η διαμόρφωση αυτή δίνει άπλετο φως σε όλους τους χώρους, την αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας, και παρέχει στην αυλή την δυνατότητα να λειτουργεί σαν κέντρο του σπιτιού ιδίως τις μέρες με καλοκαιρία. Και τα τρία υπνοδωμάτια έχουν ανεξάρτητους εξώστες και βλέπουν στον ακάλυπτο του οικοπέδου μακριά από τους εξωτερικούς θορύβους.
Τα δάπεδα είναι από μάρμαρο (κορμός Ιωαννίνων), τα παράθυρα αλουμίνια EUROPA με διπλά κρύσταλλα, ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι επιλεκτικός 160 l, η κεραία T.V. κεντρική, το ασανσέρ είναι υδραυλικό, το Living Room έχει air condition, η πόρτα ασφαλείας είναι BALOMENOS DOORS, το λουτρό και το W.C. (με ντουσιέρα) έχουν εξωτερικά παράθυρα, ο βορεινός και ο μεσαίος μεσημβρινός εξώστης έχουν τέντες.
Σε ότι αφορά στους αποθηκευτικούς χώρους υπάρχει άνεση με 4 μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες και δύο πατάρια 5 τμ. και 3,5 τ.μ.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη με αντλία θερμότητας DAIKIN ALTHERMO που είναι η οικονομικότερη μέθοδος και παρέχει ζεστό νερό συμπληρωματικά με τον ηλιακό θερμοσίφωνα.
Επίσης, είναι κατάλληλο για τουριστική ενοικίαση, καθώς στην άδειά του προβλέπεται η δυνατότητα τα δωμάτια να νοικιάζονται για airbnb.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2062
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
134 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή