Μονοκατοικία βίλα Odos 7, Θινάλιο, Κέρκυρα

ΚέρκυραOdos 7
  • € 160.000
  • 5
  • 108
  • 2
Περιγραφή
Κατασκευή σκελετών-σπονδυλωτών ''Modular Homes'' κατοικιών στην Ελλάδα.
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει δημοφιλής η παραγωγή δομοστοιχειωτών κατοικιών, εκ των οποίων, κατόπιν αιτήματος του πελάτη, τοποθετούνται μονοκατοικίες, διόροφες ή και τριώροφες κατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία και εργατικοί οικισμοί.
Τα πλεονεκτήματα τέτοιων σπιτιών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τη σουηδική τεχνολογία είναι το χαμηλό κόστος κατασκευής, η αποδοτικότητα κόστους, η οποία παρέχεται από τεχνολογίες A+ υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας.
Σας προσφέρουμε να επωφεληθείτε από τα 20+ χρόνια εμπειρία μας και να χτίσετε ένα σπίτι στα διαθέσιμα οικόπεδά μας ή στο μέρος της επιλογής σας στην Ελλάδα.
Η εταιρεία μας, Sunshine, συνεργάζεται με επιτυχία με την εταιρεία Avangarde Development Group, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή ξύλινων σπονδυλωτών σπιτιών ''Modular Homes'' και πάνελ για εξαγωγή. Η ομάδα μας θα συζητήσει μαζί σας, θα ακούσει τις επιθυμίες σας και θα αναπτύξει για εσάς τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό για το σπίτι σας!
Θα μεταφέρουμε και θα τοποθετήσουμε το σπίτι με το κλειδί στο χέρι στην Ελλάδα. Στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, μεταξύ 3 και 6 μηνών, μπορείτε να γίνετε ιδιοκτήτης ενός σύγχρονου και ποιοτικού σπιτιού.
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2002. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά της Βόρειας Ευρώπης και έχουν θετικές κριτικές.
Η ελληνική ομάδα ειδικών μας θα φροντίσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, θα πραγματοποιήσει τη θεμελίωση, θα εγκαταστήσει το σπίτι, που παράγεται από την Avangarde DG, και θα βελτιώσουμε την περιβάλλοντα χώρο όπως εσείς επιθυμείτε και έχει συμφωνηθεί βάσει σχεδίων.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για πιο αναλυτικές πληροφορίες και τιμές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5772687 - 08/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης