Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Τετραχώρι
  • € 180.000
  • 148
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται πέτρινο παλιό αρχοντικό στο χωριό Πύργος Ηρακλείου , το οποίο αποτελεί μέρος του δήμου Πολιανής/Ηρακλείου στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, στην όμορφη νήσο Κρήτη. Ο Πύργος βρίσκεται σε υψόμετρο 450 μέτρων και σε απόσταση 19,8 χιλιομέτρων από το Ηράκλειο. και οι κάτοικοι του ασχολούνται με την αμπελοκαλλιέργεια (διασώζεται τοπωνύμιο Μοσχάτο, από το όνομα του είδους των καλλιεργούμενων αμπελιών) και την ελαιοκομία.
Η παλιά αυτή μονοκατοικία απολαμβάνει μια πολύ προνομιακή και κεντρική τοποθεσία στο χωριό. Το κτίσμα βρίσκεται σε ένα οικόπεδο περίπου 328 τετραγωνικών μέτρων και έχει διαμορφωθεί σε ένα πανέμορφο πέτρινο αρχοντικό με οντά για χρήση παραδοσιακού εστιατορίου.
Η μεγάλη ψηλοτάβανη αίθουσα του εστιατορίου ακολουθώντας την αρχιτεκτονική του κτιρίου έχει κρατήσει τους πέτρινους τοίχους και φωτίζεται ιδανικά από τα μεγάλα ανοίγματα κατά μήκος της εξωτερικής πλευράς της.
Από πάνω από το ισόγειο, υπάρχει ένας ενιαίος χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί είτε σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο είτε σε δύο μικρότερα υπνοδωμάτια.
Ένας αρκετά μεγάλος εξωτερικός χώρος, που είναι καλά διαμορφωμένος, συμπληρώνει την περιγραφή αυτού του κτιρίου. Το ακίνητο είναι ελεύθερο και απόλυτα έτοιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για ενοικίαση ή εμπορική εκμετάλλευση. Η περιοχή είναι ιδανική για επιχειρηματική δραστηριότητα. Το χωριό βρίσκεται
Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου 36 χλμ.
Παραλία Κολοβρέχτης 6 χλμ..
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
BLD-077 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
148 m²
δωμάτια
2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή