Δυάρι Διστόμου, 34, Κέντρο, Αγιοι Ανάργυροι

Αγιοι ΑνάργυροιΔιστόμου, 34
  • € 700/μήνα
  • 3
  • 70
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα 70τμ στον πρώτο όροφο γωνιακής οικογενειακής πολυκατοικίας στο κέντρο των Αγίων Αναργύρων προσφέρει μια άνετη και λειτουργική κατοικία. Ο χώρος αποτελείται από ένα φωτεινό σαλόνι, μια ευρύχωρη κουζίνα με τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Η γωνιακή τοποθεσία προσφέρει πολύφωτο περιβάλλον και εξαιρετική κυκλοφορία αέρα.

Το σαλόνι είναι ευρύχωρο με μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν τη φυσική φωτεινότητα να διαπερνάει τον χώρο. Η κουζίνα είναι λειτουργική και πλήρως εξοπλισμένη, ενώ τα υπνοδωμάτια προσφέρουν άνετο χώρο για ύπνο και αποθήκευση. Το μπάνιο είναι σύγχρονο με όλες τις ανέσεις.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στο κέντρο των Άγιων Αναργύρων, μιας περιοχής με πλούσια υποδομή και εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και καταστήματα. Η περιοχή προσφέρει μια πληθώρα από καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα και σούπερ μάρκετ, καλύπτοντας άνετα τις καθημερινές ανάγκες. Επιπλέον, υπάρχει καλή συγκοινωνιακή σύνδεση με την πόλη, εξυπηρετούμενη από λεωφορεία και μετρό, καθιστώντας εύκολη τη μετακίνηση προς και από το κέντρο της Αθήνας.

Το πλεονέκτημα της γωνιακής θέσης του διαμερίσματος είναι η ευάλωτη φυσική φωτεινότητα και η βελτιωμένη κυκλοφορία αέρα, προσφέροντας ένα ευχάριστο κλίμα διαβίωσης. Επιπλέον, η κεντρική τοποθεσία επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες, καθιστώντας την κατοικία πραγματικά βολική για καθημερινή ζωή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5775665 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 700/μήνα
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1989
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης