Τριάρι Κορωπί, Κέντρο, Κορωπί

ΚορωπίΚορωπί
  • € 290.000
  • 4
  • 105
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα στο Κορωπί, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μια εξαιρετική ευκαιρία για επενδυτές ή οικογένειες που αναζητούν ποιότητα και άνεση.
Το διαμέρισμα, εμβαδού 105 τ.μ., βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός πολυκατοικίας, η οποία είναι διαμπερής και γωνιακή, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον ανοιχτό ορίζοντα. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2008 και βρίσκεται σε οικόπεδο 900 τ.μ.
Το διαμέρισμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι-κουζίνα, 1 μπάνιο και 1 wc. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, και η ποιοτική κατασκευή του αντανακλάται στην ενεργειακή του κλάση Β.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη, λειτουργεί με πετρέλαιο, ενώ υπάρχει και ενεργειακό τζάκι που συνδέεται με το καλοριφέρ, εξασφαλίζοντας την άνεση και τη ζεστασιά κατά τους χειμερινούς μήνες. Επιπλέον, υπάρχει κλιματισμός για επιπλέον ρύθμιση της θερμοκρασίας.
Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλες βεράντες, ιδανικές για χαλάρωση. Επιπλέον, υπάρχει αποθήκη 40 τ.μ. για την ευκολία αποθήκευσης των προσωπικών αντικειμένων. Ο κήπος στο κοινόχρηστο χώρο προσφέρει φυσικό περιβάλλον, ενώ υπάρχει και ασανσέρ για εύκολη πρόσβαση στον όροφο.
Τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος συμπληρώνονται από τζάκι, ηλιακό, πάρκινγκ πιλοτής, τέντες, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, ηλεκτρική θυροτηλεόραση και νυχτερινό ρεύμα. Το διαμέρισμα είναι πολύ φωτεινό και ήσυχο, ενώ η ποιοτική κατασκευή του εγγυάται μακροχρόνια αντοχή.
Τέλος, το ακίνητο βρίσκεται σε καλή γεωγραφική τοποθεσία, με άμεση πρόσβαση σε άσφαλτο.
Η τιμή πώλησης ανέρχεται στα €290.000 (κωδ. 4960-A). Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την HK CAPITAL INVESTMENTS REAL ESTATE IKE στα τηλέφωνα 2100108293 και 6987221138.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4960-A - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή