Δυάρι πρώτος όροφος, Πλάκα, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 725.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-341 - Ιστορικό Κέντρο Πλάκα ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2001 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, θέα σε πάρκο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 8000 μέτρα απόσταση από πόλη 100 μέτρα απόσταση από μετρό 600 μέτρα - Τιμή: 710.000 € Ιστορικό Κέντρο - Πλάκα

Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες νεόδμητες κατασκευές της περιοχής της Πλάκας, σε δρόμο ήσυχο, γραφικό, μέσα στον όμορφο περίπατο και μόλις 450 μέτρα από το Μουσείο της Ακρόπολης. Πρόκειται για μία κατασκευή μοντέρνα αλλά και με διακριτική αισθητική, όπου προσφέρει όλες τις σύγχρονες παροχές σε ένα οροφοδιαμέρισμα με καλή διαρρύθμιση, φωτεινό, που το καθιστά ιδανικό για οικογένεια ή ακόμα και για επαγγελματική χρήση γραφείου.

Αποτελείται από τον κεντρικό χώρο του σαλονιού, όπου τις πρωινές ώρες ο ήλιος αντανακλά στα δρύινα πατώματα και χαρίζει μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με το τζάκι και τις γύψινες λεπτομέρειες στο ταβάνι όπου βρίσκεται και ο κρυφός φωτισμός, με άμεση πρόσβαση στην βεράντα και με άνοιγμα θέας σε πάρκο. Εσωτερικά συναντάμε την κουζίνα σε ξεχωριστό δωμάτιο, ενώ στην αριστερή πλευρά του ακινήτου βρίσκεται το 1ο Υπνοδωμάτιο, με Walking Closet, και μπάνιο το οποίο διαθέτει ντουζιέρα και μπανιέρα. Στην δεξιά πλευρά του ακινήτου έχουμε το Master Bedroom. Όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι προσόψεως είτε και στο εσωτερικό όπου υπάρχει ο ακάλυπτος ο οποίος είναι καταπράσινος και γραφικός.

Για ραντεβού επί του ακινήτου απαραίτητη η υπόδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας. Άμεσα διαθέσιμο.
BUSINESSCLUB4U REAL ESTATE
Γιάννης Δ. Χρηστοφής
email: info@businessclub4u.gr
www.businessclub4u.gr
mob: +30 6989824855
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-341 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 725.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή