Δυάρι Πευκοχώρι, Πευκοχώρι, Παλλήνη

ΠαλλήνηΠευκοχώρι
  • € 400.000
  • 3
  • 145
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11049 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 145 τ.μ. σε οικόπεδο 15 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 15 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα - Τιμή: 400.000 € Στο Πευκοχώρι, σε μία περιοχή με πολυτελείς κατοικίες και ξενοδοχεία, βρίσκονται αυτά τα ακίνητα υπό κατασκευή προς πώληση. Η μεζονέτα αποτελείται από 3 επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο και όροφο. Στον υπόγειο επίπεδο υπάρχει ένα δωμάτιο και ένα μπάνιο. Στον ισόγειο είναι η σαλοκουζίνα με θέα στον κήπο και ένα μπάνιο. Στον όροφο υπάρχουν δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Διατίθεται μία θέση στάθμευσης, ηλιακός θερμοσίφωνας, προεγκατάσταση για θέρμανση και προεγκατάσταση για κάμερες ασφαλείας. Επίσης, παραδίδεται σύστημα ψύξης και συναγερμός σε πλήρη λειτουργία. . Η απόσταση από την παραλία του χωριού είναι 350 μέτρα περίπου. Αυτά τα διαμερίσματα είναι ιδανικά ARBNB και BOOKING με την ανώτερη δυνατή απόδοση στην εκμετάλλευση. Η αξία αυτών των ακινήτων είναι 400.000€.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.   

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11049 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή