Ρετιρέ Μεταμόρφωση, Προφήτης Ηλίας, Μεταμόρφωση

ΜεταμόρφωσηΜεταμόρφωση
  • € 195.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Όμορφο διαμέρισμα στην περιοχή Μεταμόρφωση, κατασκευασμένο το 2000. Το ακίνητο βρίσκεται στον 2ο όροφο και διαθέτει εμβαδόν 90 τ.μ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα και 1 σαλόνι.
Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι ατομική με πετρέλαιο, με επιπλέον εξοπλισμό όπως ηλιακός θερμοσίφωνας και boiler για ενισχυμένη ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, διαθέτει θερμομόνωση και καλοριφέρ με διπλά τζάμια για άριστη διατήρηση της θερμοκρασίας. Το ακίνητο διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Γ.
Τα δάπεδα είναι επενδεδυμένα με πλακάκια, προσφέροντας εύκολη συντήρηση και κομψή αισθητική. Η γειτονιά είναι ήσυχη και η θέα ανοιχτωσιά, ενώ το διαμέρισμα έχει νοτιοδυτικό προσανατολισμό, επιτρέποντας στο φως να διαπεράσει κάθε γωνιά του.
Η κατάσταση του ακινήτου είναι πολύ καλή, και διαθέτει πολλές προνομιακές λεπτομέρειες όπως πόρτα ασφαλείας, και τίτλο ιδιοκτησίας χωρίς κοινόχρηστα.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Athens Living στο τηλέφωνο 2114148285 ή μέσω email στο info@athens-living.com. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.athens-living.com για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
640875 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 195.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή