Duplex, νέα, 126 τμ, Κάτω Πετράλωνα, Πετράλωνα

Πετράλωνα
  • € 444.000
  • 4
  • 126
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Προσφέρεται προς πώληση ένα εξαιρετικά φωτεινό οροφοδιαμέρισμα πολυτέλειας στα Πετράλωνα, ένα ακίνητο που συνδυάζει την κομψότητα και την πολυτέλεια με τον φωτεινό χώρο και την απεριόριστη θέα σε βουνό στο πίσω μέρος έως την Ακρόπολη από τις μπροστινές βεράντες. Αυτή η γωνιακή μεζονέτα, που απλώνεται σε δύο επίπεδα σε σύνολο 126 τετραγωνικών μέτρων στον 5ο όροφο, εκπέμπει αίσθηση άνεσης και κομψότητας.

 

Η διακόσμηση πολυτέλειας αναδεικνύει την κομψότητα της μεζονέτας, ενώ η διαρύθμιση σε δύο επίπεδα προσφέρει λειτουργικότητα και αρμονία. Στο δεύτερο επίπεδο, τα δύο υπνοδωμάτια, το μπάνιο και ένα βεστιάριο, παρέχουν αποκλειστικότητα και άνεση. Στο κάτω επίπεδο βρίσκεται η κουζίνα, το σαλόνι και ένα μπάνιο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για επιπλέον υπνοδωμάτιο στο κάτω επίπεδο, διαμορφώνοντας τον χώρο στις ανάγκες σας.

 

Οι προνοίες για ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά στην κύρια είσοδο, θέση στάθμευσης και ενεργειακή κλάση A+ προσδίδουν αίσθηση ασφάλειας και άνεσης. Τα δάπεδα από πλακάκι, οι τέντες, οι σίτες, ο ηλιακός θερμοσίφωνας και τα φωτοβολταϊκά πάνελ προσθέτουν την τελευταία λέξη σε τεχνολογία και βιωσιμότητα.

 

Η μεζονέτα αυτή, με τη μαγική σύνθεση φωτεινότητας και πολυτέλειας, προσφέρεται στα 444.000 ευρώ με κωδικό ακινήτου ΝΙΠ77462.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΝΙΠ77462 - 13/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
126 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 444.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή