Duplex, άριστη κατάσταση, 280 τμ, Πολιτεία, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 650.000
  • 4
  • 280
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Σε ήσυχη περιοχή και σε Οικόπεδο με μοναδική Θέα σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, ανεξάρτητη (μεσοτοιχία σε μία πλευρά) Μεζονέτα, προς Πώληση.
Αποτελείται απο τρία υπέργεια επίπεδα, κατασκευάστηκε το 1989-90, Ανακαινίστηκε το 2016 και βρίσκεται δε σε άριστη κατάσταση.
Εχει Εμβαδόν 280τ.μ και αναπτύσσεται ως εξής.

Στο υψηλότερο επίπεδο βρίσκεται η κυρία είσοδος και οι μεγάλοι χώροι υποδοχής και τραπεζαρίας με μαρμάρινα δάπεδα, μαρμάρινο τζάκι, μια εξαιρετικής θέσης βεράντα με καταπληκτική θέα εμβαδού 30τ.μ, ανεξάρτητη προσφάτως ανακαινισμένη κουζίνα και το wc επισκεπτών.

Το Μεσαίο επίπεδο περιλαμβάνει master bedroom με τζάκι και en suite λουτρό, ακόμα ένα υπνδωμάτιο, λουτρό και βεράντα με θέα, όπως επίσης και πρόσβαση στο υπόγειο parking.

Το Χαμηλότερο επιπεδο βρίσκεται στο επιπεδο του κήπου με τον οποίο επικοινωνεί απ ευθείας και περιλαμβάνει έναν εκπληκτικό χώρο 130τ.μ, στον οποίο αναπτύσσεται ένα θαυμάσιο master bedroom με en suite λουτρό, walk in closet και καθιστικό και ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει και ανεξάρτητα με διαφορετική είσοδο.

Η κατοικία διαθέτει επίσης, αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, 2 μονάδες Α/C ψύξης - θέρμανσης στο πρώτο και το χαμηλότερο επίπεδο, διπλά τζάμια, προεγκατάσταση συναγερμού, πόρτες ασφαλείας, καθώς και 20 τμ στο υπόγειο parking, όπου και η μία θέση στάθμευσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
POL185 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή