Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚαλλικράτειαΚαλλικράτεια, Νέα Καλλικράτεια
  • € 550.000
  • 5+
  • 252
  • 3+
Περιγραφή
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ, Νέα Καλλικράτεια - Κτίριο 252τμ σε οικόπεδο 500τμ, πλήρως επιπλωμένο, 5 υ/δ, 4 επίπεδα: 4ος, κατασκευή 1977, ανακαίνιση 2021, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, 2 σαλόνια, 3 κουζίνες, 4 μπάνια, 4 wc, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, parking, φωτεινό, πρόσοψης, τζάκι, βεράντες, τέντες, κήπος, κουφώματα συνθετικά, σίτες, τύπος δαπέδων πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πολυτελές, εσωτερική σκάλα, δορυφορική σύνδεση, επιτρέπονται κατοικίδια, οικιστική ζώνη, πρόσβαση: άσφαλτος, επενδυτικό, βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, πλησίον θάλασσα (έως 100μ).
Εξαιρετική οικία προς πώληση στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.
Το ακίνητο χτίστηκε με αρχική οικοδομική άδεια το 1977 και ανακαινίστηκε πλήρως το 1998, καθώς επίσης σε αρκετά τμήματα το 2021. Το εμβαδόν οικοπέδου είναι 500 τετραγωνικά μέτρα.
Αποτελείται από 4 επίπεδα, ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο, 1ο και δεύτερο όροφο.
Το ημιυπόγειο είναι 30τμ. και αποτελείται από ένα δωμάτιο, χώρο κουζίνας (υπάρχει εγκατάσταση υδραυλικών) και μπάνιο με ντουζιέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος φιλοξενίας ( ξενώνας) ή ως αποθηκευτικός χώρος. Έχει ανεξάρτητη είσοδο ανατολικά του κτίσματος.
Το υπερυψωμένο ισόγειο το οποίο έχει ανεξάρτητη είσοδο, είναι 77τμ και αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι , τραπεζαρία και μεγάλη γραμμική κουζίνα, καθώς και δύο υπνοδωμάτια και πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο. Η πρόσβαση είναι ανατολικά – κεντρικά του κτίσματος. Από το σαλόνι προεκτείνεται μεγάλη βεράντα με θέα στον κήπο.
Ο πρώτος όροφος ο οποίος έχει πρόσβαση με εξωτερική σκάλα στο δυτικό τμήμα του κτίσματος, είναι 77τμ. Αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι με 2ο τζάκι , μεγάλη σύγχρονη κουζίνα, τραπεζαρία και μπάνιο. Υπάρχουν περιμετρικά εξώστες, όπως και εξωτερική ψησταριά στον νότιο εξώστη.
Μέσω εσωτερικής σκάλας , βρίσκουμε τον 2ο και τελευταίο όροφο – σοφίτα ο οποίος είναι 68τμ και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο με παράθυρο. Επίσης υπάρχει περιμετρικός εξώστης με θέα θάλασσα.
Το ακίνητο διαθέτει και σύστημα θέρμανσης και ψύξης.
Ο εξωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος με άνθη, γκαζόν και δέντρα και διαθέτει χτιστό στεγασμένο κιόσκι με ψησταριά για να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 130 μέτρων από την όμορφη αμμώδη παραλία. Επίσης είναι κοντά στο κέντρο με άμεση πρόσβαση σε μάρκετ και μπαρ-εστιατόρια.
Τιμή €550.000 (κωδ. 2760-k) 2399023525 KALOGIROU REAL ESTATE
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2760-k - 12/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
252 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή