Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚαλλικράτειαΚαλλικράτεια, Νέα Καλλικράτεια
  • € 690.000
  • 330
Περιγραφή
Μεγάλη επενδυτική ευκαιρία !
Κτίριο στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.
Μόλις 100 μέτρα από την αμμώδες παραλία και 200 μ από το κέντρο, βρίσκεται πλήρως ανακαινισμένο κτίριο. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή με ξενοδοχεία και πλούσιο τουριστικό περιεχόμενο. Είναι 330 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από τέσσερις ορόφους.
Στο ισόγειο (με ξεχωριστή είσοδο (80 τμ) ) υπάρχει προεγκατάσταση για αποθήκη και γκαράζ και ένα δωμάτιο με μπάνιο (χώρος πχ για άτομο που συντηρεί το κτίριο).
Ο πρώτος όροφος (80 τμ) περιλαμβάνει κλιμακοστάσιο, διάδρομο και δύο διαμερίσματα που αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι.
Ο δεύτερος όροφος (80 τμ) διαθέτει ένα στούντιο (μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα) και δύο διαμερίσματα με ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι.
Ο τρίτος όροφος έχει το ίδιο μέγεθος και διάταξη με τον δεύτερο. Στον τελευταίο όροφο υπάρχει μια μικρή κουζίνα, τουαλέτα (για κοινόχρηστη χρήση) και ένα roof garden με όμορφη θέα στη θάλασσα.
Η οικοδομή πωλείται πλήρης, με όλα τα πράγματα, ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακούς θερμοσίφωνες, aircondition και τηλεοράσεις καθώς και internet.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2378-k - 12/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
330 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 690.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1901
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή