• € 35.000
  • 710
Περιγραφή
Πωλείται οικόπεδο δυτικά των Χανίων, στο Νέο Χωριό, κοντά στις Βουκολιές και τον Ταυρωνίτη, του δήμου Πλατανιά. Έχει εμβαδόν 710.36 τ.μ και δόμηση 400 τ.μ. για κατοικία. Βρίσκεται σε μια πλαγιά που προσφέρει ωραία θέα προς την καταπράσινη περιοχή και την θάλασσα. Το οικόπεδο έχει 5 ελαιόδεντρα και λίγες πορτοκαλιές. Οι παροχές νερού και ηλεκτρικού ρεύματος είναι κοντά.

Το χωριό Βουκολιές απέχει μόλις 2 χλμ και διαθέτει διάφορες υπηρεσίες, καταστήματα, ταχυδρομείο, τράπεζα, φαρμακείο, παντοπωλεία και εστιατόρια. Το παραθαλάσσιο χωριό Ταυρωνίτης στη βόρεια ακτή, απέχει 8 χιλιόμετρα. Σε όλη αυτή την βόρεια ακτογραμμή υπάρχουν παραλιακά χωριά κατά μήκος της διαδρομής και πολλές άλλες όμορφες παραλίες.

Μία επίσκεψη στην νοτιοδυτική ακτή της Κρήτης θα είναι μια ωραία εκδρομή, όπου το τοπίο είναι πιο παρθένο και άγριο, εκεί μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στις πεντακάθαρες μπλε παραλίες, στην Παλαιόχωρα, στην Σούγια και στο γραφικό Ελαφονήσι με το μοναδικό κάλλος, γνωστή σαν μια από της ομορφότερες παραλίες με ροζ άμμο που αξίζει να δείτε.

Αποστάσεις, σε περίπου 7 χλμ από το Νέο Χωριό είναι ο κόμβος της εθνικής οδού για να πάτε στα Χανιά σε 27 χλμ. Το αεροδρόμιο των Χανίων βρίσκεται σε απόσταση 44 χλμ.

Εμβαδόν: 710.36 τ.μ.
Κτίζει: 400 τ.μ.
Τιμή: 35.000 ευρώ, συν έξοδα μεταβίβασης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AK 1149 - 07/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
710 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 35.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή