Μονοκατοικία βίλα 580 τμ, Μόδι, Πλατανιάς

Πλατανιάς
  • € 1.800.000
  • 5+
  • 580
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11258 - Πλατανιάς Μόδι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 580 τ.μ. σε οικόπεδο 2800 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, σαλόνι, 2 κουζίνες, 7 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2008 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 1.800.000 € Η τριώροφη βίλα βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία κοντά σε διάφορα αξιοθέατα, αξιοποιώντας τον σχεδιασμό της για να αξιοποιεί αποτελεσματικά τους φυσικούς πόρους, ενώ προσφέρει ταυτόχρονα απομόνωση σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Απέναντι από το μαγευτικό Κρητικό Πέλαγος και μόλις 3 χιλιόμετρα από την αμμώδη παραλία και τη φημισμένη τουριστική περιοχή του Πλατανιά, η βίλα προσφέρει παρθένα θέα στη θάλασσα και τα γύρω βουνά. Η μοναδική διαρρύθμιση της βίλας επιτρέπει την κυκλοφορία της αύρας του ωκεανού και του φυσικού ηλιακού φωτός, ρυθμίζοντας την εσωτερική θερμοκρασία για άνετη εποχική διαβίωση. Ένας τοίχος με παράθυρα με βόρειο προσανατολισμό προσφέρει εκπληκτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος, ενώ αρκετοί εξωτερικοί χώροι καθιστικού παρέχουν την τέλεια ευκαιρία να γνωρίσετε από πρώτο χέρι την ατμόσφαιρα του ωκεανού.

Εσωτερική διαρρύθμιση
Μπαίνοντας στη βίλα στο ισόγειο υπάρχει ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος που αποτελείται από το σαλόνι με το τζάκι, μια δορυφορική τηλεόραση HDTV 40, μια εσωτερική τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με υψηλής ποιότητας φωτιστικά και συσκευές. Το σαλόνι ανοίγει σε μια βεράντα με καθιστικό και τραπεζαρία που σας οδηγεί επίσης στην πισίνα και στον κήπο. Στον ίδιο όροφο βρίσκονται επίσης οργανωμένοι χώροι γραφείων με ηχοσύστημα, λάπτοπ και τουαλέτα. Το ισόγειο φιλοξενεί ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο.

Φτάνοντας στον πρώτο όροφο μέσω μιας σκάλας υπάρχει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι, γκαρνταρόμπα και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα-υδρομασάζ και ντους με υδρομασάζ. Το κύριο υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα με καθιστικό που προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Μια σκάλα από το σαλόνι στο ισόγειο σας οδηγεί στον κάτω όροφο. Σε αυτόν τον όροφο υπάρχουν γυμναστήριο και τέσσερα υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια. Τρία από τα υπνοδωμάτια έχουν υπέρδιπλο κρεβάτι και το άλλο έχει 2 μονά κρεβάτια. Το γυμναστήριό μας διαθέτει μια μεγάλη συλλογή εξοπλισμού γυμναστικής, όπως σκαλοπάτια, εξοπλισμό ABS και μια πολυλειτουργική συσκευή γυμναστικής. Ο χώρος του γυμναστηρίου έχει πρόσβαση στο γκαράζ. Από τον κάτω όροφο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εξωτερικό χώρο που περιλαμβάνει μπάρμπεκιου, κήπο και τον χώρο της πισίνας.
Όλοι οι όροφοι συνδέονται επίσης με ασανσέρ.

Υπαίθριος χώρος
Ο όμορφα διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος προσφέρει μια ποικιλία από εγκαταστάσεις και σημεία για χαλάρωση. Πιο συγκεκριμένα, οι εξωτερικές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:
- 35 τ.μ., ιδιωτική πισίνα. Η πισίνα μπορεί επίσης να θερμανθεί με επιπλέον ημερήσια χρέωση για ολόκληρη τη διαμονή και απαιτείται ειδοποίηση τουλάχιστον μίας εβδομάδας νωρίτερα.
- Ευρύχωρος χώρος με γκαζόν.
- Πλήρως εξοπλισμένος χώρος μπάρμπεκιου με κάρβουνα, κάτω από την πέργκολα.
- Δύο υπαίθρια τραπέζια κάτω από πέργκολες.
- Μια ποικιλία από επιπλωμένα σημεία (με ξαπλώστρες, ομπρέλες, εξωτερικούς καναπέδες και πολυθρόνες) για χαλάρωση στη βεράντα και στους κήπους γύρω από τη βίλα.
- Ένα τραπέζι πινγκ πονγκ.
- Χώρος στάθμευσης για έως και 5 αυτοκίνητα.
- Μια ποικιλία από οπωροφόρα δέντρα, όπως ροδάκινο, μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι, σύκο, ρόδι και κεράσι.
- Ολόκληρος ο εξωτερικός χώρος είναι πλήρως περιφραγμένος, προσφέροντας ιδιωτικότητα στους επισκέπτες μας.

ELENA DIMOU | +302821050900
e.dimou@danos-melakis.gr | +306937254004
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11258 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
580 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή