Duplex, νέα, 460 τμ, Ευκάλυπτοι - Άνω Φάρος, Παλαιό Ψυχικό

Παλαιό Ψυχικό
  • € 7.000/μήνα
  • 5+
  • 460
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό , Μεζονέτα Προς Ενοικίαση, 460 τ.μ., με πισίνα και ασανσέρ, κατασκευής 2013, η οποία αποτελείται από 6 Υ/Δ εκ των οποίων τα 2 master, 5 μπάνια, WC, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, χώρο τραπεζαρίας, ανεξάρτητη κουζίνα, playroom, laundry room, βεράντες, κήπο, 2 αποθήκες και 3 κλειστές θέσεις στάθμευσης.
Η οικία διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση φυσικού αερίου, αυτόνομα φωτοβολταϊκά panels, διπλή θερμομόνωση πάχους 8cm εντός και εκτός της τοιχοποιΐας με αποτέλεσμα χαμηλά τιμολόγια θέρμανσης και εξοικονόμηση ενέργειας, κλιματισμό σε όλους τους χώρους πλην του υπογείου, τζάκι, δρύινα δάπεδα σε όλους τους χώρους εκτός των μπάνιων, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπτόμενα διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά, σίτες, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, εσωτερική μαρμάρινη σκάλα καθώς και ανελκυστήρα.
Η μεζονέτα αναπτύσσεται σε 5 επίπεδα ως εξής. Η κεντρική της είσοδος βρίσκεται στο υπερυψωμένο ισόγειο, στο οποίο υπάρχει ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, WC, κουζίνα και υπάρχει πρόσβαση στην μπροστινή βεράντα, στην πισίνα, καθώς και στην πλαϊνή βεράντα όπου υπάρχει ένας όμορφα διαμορφωμένος κήπος. Στον 1ο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι master και τα άλλα δύο εξυπηρετούνται από ένα δεύτερο μπάνιο. Στο τελευταίο επίπεδο υπάρχει μία σοφίτα η οποία διαθέτει ένα master υπνοδωμάτιο καθώς και μία άνετη βεράντα. Στο επίπεδο κάτω από το υπερυψωμένο ισόγειο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, το laundry room και μία αποθήκη. Τέλος, στο επίπεδο του υπογείου υπάρχουν 3 θέσεις στάθμευσης και μία αποθήκη.
Πρόκειται για μία σύγχρονης αισθητικής μεζονέτα, ποιοτικής κατασκευής με εξαιρετικά δομικά υλικά, η οποία βρίσκεται κοντά στην πλατεία Ευκαλύπτων, κοντά στον Φάρο του Ψυχικού και έχει γρήγορη πρόσβαση σε αγορά και ΜΜΜ. Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης: Β
Κοινόχρηστα: 100€. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.
Interattica Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2108015631, email: pkiritsis@interattica.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1496644
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
460 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 7.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2013
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή