Γκαρσονιέρα Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Μπότσαρη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 99.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 45 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α και ανακαινίστηκε το 2023, έχει κουφώματα Αλουμινίου, ενεργειακό πιστοποιητικό: Β και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Φρεσκοβαμμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Πλατεία, Super Market, Κέντρο Πόλης, έχει θέα Αστικό τοπίο και έχει Ανατολικοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €99.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
605584 - 12/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 99.000
κοινόχρηστα
€ 12/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή