Duplex Άγιος Στέφανος, Κέντρο, Άγιος Στέφανος

Άγιος ΣτέφανοςΆγιος Στέφανος
  • € 580.000
    € 630.000(-7,9%)
  • 5
  • 210
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024
Περιγραφή
Eντυπωσιακή μεζονέτα σε συγκρότημα πέντε κατοικιών στον Άγιο Στέφανο.

Η συγκεκριμένη μεζονέτα χωρίζεται σε τρία επίπεδα - υπόγειο, ισόγειο και πρώτος όροφος - προσφέροντας άνετο χώρο για ευχάριστη διαβίωση.

Το σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια ένα εκ των οποίων είναι master. Επιπλέον, υπάρχει ένας ευρύχωρος ξενώνας που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χώρος βοηθητικού προσωπικού.

Η μεζονέτα ιδιωτικό ανοιχτό parking 2 θέσεων. Για τη μέγιστη άνεση, είναι εξοπλισμένη με ενεργειακά αποδοτικό τζάκι, κλιματισμό VRV και ενδοδαπέδια θέρμανση. Η θερμική πρόσοψη και τα αποδοτικά τριπλά παράθυρα και τζάμια με πράσινη θέα συμβάλλουν στην ενεργειακή απόδοση και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης.

Το σπίτι διαθέτει επίσης κρυφό φωτισμό, προβολείς και LED ταινίες, ηλιακούς θερμοσίφωνες και αντλίες θερμότητας, ενισχύοντας την οικολογική της φιλικότητα και μειώνοντας το κόστος ενέργειας. Για επιπλέον ασφάλεια, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με πόρτες ασφαλείας, εξασφαλίζοντας ηρεμία στους κατοίκους.

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτής της ιδιοκτησίας είναι ο ιδιωτικός της κήπος, προσφέροντας ένα γαλήνιο χώρο στον εξωτερικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Επιπλέον, υπάρχει μια εν αναμονή εγκατάσταση για πισίνα αν ο μελλοντικός ιδιοκτήτης επιθυμεί.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
759062
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
210 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 580.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή