Duplex, άριστη κατάσταση, 220 τμ, Αίγλη, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 870.000
  • 5+
  • 220
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μία καταπληκτική μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ. στην περιοχή της Αίγλης, ανακαινισμένη το 2016 με ποιοτικά υλικά, χτισμένη σε τέσσερα ξεχωριστά επίπεδα , με ασανσέρ από το υπόγειο μέχρι τον 1ο και με εξαιρετική θέα θάλασσα περιμένει τον νέο ιδιοκτήτη της.

Στο κάτω επίπεδο 75τ.μ (μαζί με το κλειστό garage), υπάρχει μια εξαιρετική κουζίνα με καθιστικό, μπάνιο, πρόσβαση στην εξωτερική αυλή, χώρος ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας. Από την άνετη μαρμάρινη εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στο ισόγειο 70τ.μ με μαρμάρινο δάπεδο όπου βρίσκουμε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι βιοαιθανόλης, τραπεζαρία και ενιαία κουζίνα. Στον 1ο όροφο 64τ.μ συναντάμε 3 φωτεινά υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, ξύλινα πατώματα, ένα μοντέρνο μπάνιο και δύο ωραίες φαρδιές βεράντες με θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Ανεβαίνοντας στον 2ο όροφο υπάρχει μία πλήρως εξοπλισμένη σοφίτα 30τμ με τζάκι, κουζίνα, μπάνιο και με βεράντα που διαθέτει απεριόριστη θέα στην θάλασσα του Αργοσαρωνικού. Τα υπνοδωμάτια αυτού του εκπληκτικού σπιτιού είναι φωτεινά , και εξασφαλίζουν θέα στη θάλασσα ή στο βουνό. Το σπίτι διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με σίτες και σιδεριές ασφαλείας, κλιματισμό σε όλους τους χώρους ενώ η θέρμανση είναι πετρελαίου. Διαθέτει συναγερμό και κάμερες ασφαλείας, εμώ υπάρχει και αποκλειστική χρήση κήπου.

Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς και τοπικά σχολεία. Ιδανικό για μια οικογένεια , που θέλει ένα άνετο σπίτι, αγαπά την ησυχία, την επαφή με την φύση και την ποιοτική διαβίωση.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης

Τοποθεσία: Η Γλυφάδα είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολυσύχναστη εμπορική κίνηση στη διάρκεια της ημέρας και με ζωντανή νυχτερινή ζωή μέχρι το σούρουπο. Αποτελεί έναν προορισμό μόδας με πολλές επώνυμες μπουτίκ αλλά και πολλά εμπορικά μαγαζιά με άποψη και στυλ. Φραγμένο στην μία πλευρά της πόλης από το μοναδικό γήπεδο γκολφ με τις 18 τρύπες και δίπλα από αυτό με μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, η Γλυφάδα υπόσχεται να προσφέρει το καλύτερο για όλους τους τρόπους ζωής.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ένας σύγχρονος παραθαλάσσιος προορισμός με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες, τα καφέ, τα εστιατόρια και τα καλοκαιρινά beach bar και κλαμπ. Η Γλυφάδα είναι κοντά στα διεθνή σχολεία και αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανατροφή των παιδιών, διαθέτει πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, γυμναστικής και αθλητισμού και αποτελεί μια επιλογή επένδυσης με ανταποδοτικά οφέλη. Επίσης, στην περιοχή συναντάς κινηματογράφους, μοντέρνες μπουτίκ, εστιατόρια για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μπαρ, έντονη υπαίθρια ζωή και μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες κατά μήκος της ακτής.

Προσβασιμότητα: Η Γλυφάδα συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με το μετρό, το τραμ και τα λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας γρήγορη απόδραση στα νησιά και 35 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η Γλυφάδα ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα και με το νέο έργο ανακατασκευής του Ελληνικού, είναι έτοιμο να βιώσει μια ισχυρή άνοδο των τιμών των ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U1BV - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 870.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή