Ρετιρέ Κηφισιά, Αδάμες (Οικισμός Πελοποννησίων), Κηφισιά

ΚηφισιάΚηφισιά
  • € 345.000
  • 3
  • 88
  • 3
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται σε νεόδμητο συγκρότημα κατοικιών εξαιρετικό ρετιρέ διαμέρισμα στην περιοχή Κηφισιάς, 2ου ορόφου, 88τ.μ, που θα αποπερατωθεί Σεπτέμβριο 2024 Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ενιαία σαλονοτραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και ένα WC. Η αρχιτεκτονική του εντυπωσιάζει με ενεργειακά παράθυρα και πόρτες, ενώ η αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας εξασφαλίζει ενεργειακή απόδοση. Με θέα σε βουνό και πράσινο, είναι φωτεινό, διαμπερές και πολυτελές. Επιπλέον, περιλαμβάνει σίτες, ασανσέρ, ενεργειακό τζάκι, αποθήκη, πόρτα ασφαλείας και απολαμβάνει ησυχία σε φιλική γειτονιά.

Η κατοικία προσφέρει πολυάριθμα προνόμια και εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Υπόγειο πάρκινγκ με θέση φόρτισης για ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αποθήκη άνω των 10 τ.μ., ενεργειακά τζάκια και αντλία θερμότητας συμβάλλουν στην απόλυτη άνεση. Δίκτυο internet σε όλα τα δωμάτια, πρόνοια για δορυφορική και απλή κεραία, σύστημα συναγερμού σε όλα τα κουφώματα, και προεγκατάσταση κλιματισμού σε όλα τα δωμάτια, τοποθετημένη σε κατάλληλη θέση, εξασφαλίζουν την εξαιρετική συνδεσιμότητα της κατοικίας. Τέλος, τα ενεργειακά τζάμια 4 εποχών και οι σπατουλαριστές επιφάνειες προσθέτουν υψηλή ποιότητα και πολυτέλεια.

Πωλείται διαμέρισμα ίδιας συνολικής επιφάνειας στον πρώτο όροφο του ίδιου κτηρίου στην τιμή 335.000€ καθώς και στο ισόγειο στις 315.000€. Μεσιτικό γραφείο RE/MAX Real Advisor.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
642048 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 345.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή