Duplex Άγιος Στέφανος, Κέντρο, Άγιος Στέφανος

Άγιος ΣτέφανοςΆγιος Στέφανος
  • € 850.000
  • 5+
  • 245
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Eξαιρετική κατοικία σε συγκρότημα πέντε μεζονετών.

Το σπίτι εκτείνεται σε 245 τ.μ. και είναι διαμορφωμένο σε τρία επίπεδα - το υπόγειο, το ισόγειο και τον πρώτο όροφο. Διαθέτει έναν ευρύχωρο και κομψό σχεδιασμό, περιλαμβάνοντας σαλόνι, τραπεζαρία και ενιαίο χώρο κουζίνας που είναι ιδανικά για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Η μεζονέτα περιλαμβάνει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα δωμάτιο επισκεπτών που μπορεί να λειτουργήσει και ως χώρος για το προσωπικό οικιακής βοήθειας. Τα δύο μπάνια και οι δύο κουζίνες προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα σε όλους τους κατοίκους. Η μεζονέτα προσφέρει τέσσερις ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης.

Η μεζονέτα διαθέτει μια σειρά από μοντέρνα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την άνεση και την αποδοτικότητα. Αυτά περιλαμβάνουν τζάκι με δύο πρόσωπα που αντικρίζει τόσο το σαλόνι όσο και τη βεράντα - προσθέτοντας έναν τόνο ζεστασιάς και άνεσης τις πιο κρύες μέρες του χρόνου, τέλειο για χαλάρωση ή διοργάνωση εξωτερικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, ο κλιματισμός VRV, η θέρμανση δαπέδου και η θερμική πρόσοψη στοχεύουν στη δημιουργία ενός άνετου και ζεστού περιβάλλοντος διαβίωσης. Επιπλέον, το σπίτι προσφέρει κρυφό φωτισμό, προβολείς και LED ταινίες που δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα και αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική ομορφιά του χώρου. Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα 3-plex και τζάμια που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο περιβάλλον.

Προσθέτοντας στην οικολογική της χρήση, η ιδιοκτησία είναι εξοπλισμένη με ηλιακούς θερμοσίφωνες και αντλίες θερμότητας, συνεισφέροντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων. Όσον αφορά την ασφάλεια, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με πόρτες ασφαλείας.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά είναι η πισίνα προσφέροντας έναν ιδιωτικό ωκεανό ηρεμίας μέσα στην άνεση του σπιτιού σας.

Αυτή η μεζονέτα είναι ένα αληθινό κόσμημα, αναγνωρισμένη για την εξαιρετική ποιότητα και σχεδιασμό που όχι μόνο ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες και επιθυμίες του σύγχρονου τρόπου ζωής, αλλά ενσωματώνει επίσης στοιχεία που διευκολύνουν την επιχειρηματική κοινωνικοποίηση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
759063 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
245 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή