Μονοκατοικία βίλα Αγία Μαρίνα, Αγία Μαρίνα, Λέρος

ΛέροςΑγία Μαρίνα
  • € 980.000
  • 5+
  • 253
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-2983 - Λέρος Αγία Μαρίνα ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 253 τ.μ. σε οικόπεδο 1237 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 3 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1998 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 980.000 €
Ζήσε την εμπειρία του επίγειου παραδείσου σε αυτή την πετρόχτιστη παραθαλάσσια κατοικία 253 τ.μ., που βρίσκεται σε ένα εκτεταμένο οικόπεδο εντός σχεδίου 1.237 τ.μ. στην περιζήτητη περιοχή Αγια Μαρίνα της Λέρου. Αυτή η ονειρεμένη κατοικία ανήκει σε εκείνες που κατατάσσονται στις μοναδικές, πολυτελείς του είδους τους, αφού προσφέρει πρόσβαση με τα πόδια σε μια γαλαζοπράσινη παραλία, η οποία κατά μία έννοια καθίσταται σα να είναι η δική σας, «ιδιωτική ακτή».

Εξωτερικά, το ακίνητο διαθέτει κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων τριών θέσεων (52 τμ), δυο ξεχωριστές υπόγειες στέρνες (160 κμ και 32 κ.μ.) αντίστοιχα και πηγάδι . Περιμετρικά το οίκημα πλαισιώνεται από τον υπέροχο καταπράσινο κήπο ο οποίος προσφέρει εκπληκτική θέα τόσο στην κάθε αυγή στην άκρη του Αιγαιοπελαγίτικου ορίζοντα όσο και στα τρεμοφέγγοντα βραδινά φώτα της Λέρου.

Εσωτερικά, αποτελείται το κυρίως κτίριο από δυο υπνοδωμάτια , ευρύχωρο ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα και μπάνιο. Επιπρόσθετα υπάρχει Studio με ξεχωριστή είσοδο και μπάνιο (δυνατότητα επικοινωνίας και με το κυρίως κτίριο)
Ακόμη διαθέτει Bungalow (ξεχωριστό κτίριο) δίχωρο, με κουζίνα και μπάνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δίνεται η δυνατότητα κατασκευής επιπλέον νέας οικοδομής (350 τμ) και πισίνας, εντός του οικοπέδου.

Μία εξαιρετική επιλογή, που προσφέρει το τέλειο σκηνικό για ονειρεμένες διακοπές ή ένα ήσυχο οικιστικό καταφύγιο για χαλάρωση και ρεμβασμό στα ειδυλλιακά ελληνικά ηλιοβασιλέματα.

Ότι είναι αυτό που λείπει από την ψυχή του καθενός με ένα μοναδικό τρόπο το αναπληρώνει η γοητεία του νησιού και η μοναδικότητα του. Η Λέρος κρύβει ανέλπιστους θησαυρούς, γι αυτό δύσκολα την αλλάζει κάνεις... Δεν είναι τυχαίο ότι αποκτά ολοένα και πιο πολλούς φανατικούς εραστές που την επισκέπτονται κάθε χρόνο για να απολαύσουν όλα αυτά που περικλείει η ομορφιά της.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-2983 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
253 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 980.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή