Duplex, άριστη κατάσταση, 190 τμ, Αγία Άννα, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 2.500/μήνα
  • 4
  • 190
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Μια μοναδικά ανακαινισμένη μεζονέτα 190 τμ σε 1ο και 2ο όροφο στο καλύτερο σημείο του Χαλανδρίου είναι διαθέσιμη για μακροχρόνια ενοικίαση. Πρόκειται για ένα αρχοντικό σπίτι στην περιοχή της Αβάνας με άμεση πρόσβαση στη Λεωφόρορο Κηφισίας, κατασκευής 1982 με ολική ανακαίνιση που μόλις ολοκληρώθηκε. Η μεζονέτα έχει 2 εισόδους τόσο από τον πρώτο όροφο , όσο και από το δεύτερο, οι όροφοι συνδέονται με εσωτερική μαρμάρινη σκάλα και η πολυκατοικία διαθέτει ασανσερ. Οι εσωτερικοί χώροι διαμορφώνονται ως εξής, τεράστιο σαλόνι με ξύλινο πάτωμα και τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές, wc για τους επισκέπτες στο πρώτο επίπεδο. Στο δέυτερο όροφο συναντάμε τα 3 υπνοδωμάτια, το ένα master με τεράστιες ντουλάπες και υπέροχο μπάνιο, ακόμα ένα πολύ μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα τρίτο μικρότερο υπνοδωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο και τέλος δωμάτιο υπηρεσίας. Στον όροφο αυτό έχουμε ένα ακόμα μπάνιο καθώς και άθφονους αποθηκευτικούς χώρους, πατάρι και extra ντουλάπα. Βασικά χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι τα κάτωθι: αυτόνομη ανα όροφο θέρμανση με φυσικό αέριο, καινουρια κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια, ηλιακός θερμοσιφωνας και boiler, πόρτες ασφαλείας και σύστημα συναγερμού, αποθήκη στο υπόγειο και 2 θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν την άνεση και την πολυτέλεια σε στρατηγικό σημείο , κοντά στο κέντρο της Αθήνας και σε δημοφιλή σχολεία, σε ήσυχο δρόμο

Το Χαλάνδρι είναι μια πολυσύχναστη γειτονιά, που βρίσκεται μόλις 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 26 χλμ από το αεροδρόμιο.
Είναι γνωστό για την αγορά του με τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Προσελκύει πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές και θεωρείται μία από τις εμπορικότερες περιοχές των βορείων προαστείων.
Η περιοχή φιλοξενεί πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς και πρεσβείες. Συνδέεται ήδη με σταθμούς μετρό Χαλανδρίου, Δουκίσσης Πλακεντίας, Αγ. Παρασκευής και Προαστιακού, ενώ έχει πολλές συνδέσεις λεωφορείων και εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδό.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TQFW - 04/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή