Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Μεθώνη
  • € 195.000
  • 5+
  • 190
  • 2
Περιγραφή
2237- Ημιτελής κατασκευή στο χωριό Φοινίκη

Στην καρδιά του ήσυχου χωριού Φοινίκη, ημιτελές κτίριο 190 τ.μ. χτισμένο σε δύο ορόφους. Δύο ανεξάρτητα οροφο-διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό και ενιαίο χώρο σαλόνι – κουζίνας και μία κλειστή θέση πάρκινγκ.

Ευχάριστη θέα στην αραιοκατοικημένη περιοχή, στους λόφους και τη θάλασσα.

Έχει πραγματοποιηθεί η προεγκατάσταση για τις υδραυλικές, ηλεκτρολογικές και εγκαταστάσεις θέρμανσης. Στον χώρο υπάρχει τζάκι καθώς και πηγάδι στην άκρη του οικοπέδου.

Πρόσβαση από άσφαλτο, 5΄ από την αμμώδη παραλία Λάμπες, ίδια απόσταση ως την περιοχή της Μεθώνης και 7′ ως την Φοινικούντα.

Απόσταση από το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ 20′.

Περιοχή:

Το Φοινίκη είναι ένα μικρό χωριό πάνω από την περιοχή Λάμπες, λίγα λεπτά οδήγησης για την παραλία, τη Μεθώνη και τη Φοινικούντα όπου μπορείτε να βρείτε μαγαζιά, εστιατόρια, καφετέριες και άλλες παροχές. 5′ από τη Μεθώνη, 10′ από τη Φοινικούντα, 15′ από την Πύλο, 25′ για τη Γιάλοβα και το γήπεδο του γκολφ. Μία ώρα απόσταση από τον αερολιμένα Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Τη Μεθώνη, την ιστορική αυτή πόλη που προσελκύει επισκέπτες για το μεγαλοπρεπές κάστρο, το μεγαλύτερο των Βαλκανίων. Μπορείτε να επισκεφθείτε ακόμα το δίδυμο κάστρο της Μεθώνης που βρίσκεται στην Κορώνη. Μην χάσετε τη Φοινικούντα, το παραθαλάσσιο χωριό όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε ανάμεσα στα γραφικά μαγαζιά και την παραλία. Στη γύρω περιοχή μπορείτε να δείτε το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, το παλάτι του Νέστωρα και άλλα ιστορικά μνημεία.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς
Εφορία 3,03%
Συμβολαιογράφος 2% (κατά προσέγγιση)
Υποθηκοφυλακείο 0,7% Δικηγόρος
Πολιτικός Μηχανικός
Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2237 - 22/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 195.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή