Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Σπέτσες
  • € 2.800.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
Περιγραφή
Αυτό το ακίνητο είναι μια σπάνια επενδυτική ευκαιρία για το νησί των Σπετσών και βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του νησιού.
Εδώ και πολλά χρόνια ήταν χειμερινό σινεμά και στην συνέχεια η μεγάλη ταράτσα του κτιρίου μετατράπηκε σε θερινό σινεμά όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα.
Το ακίνητο αποτελείται από 2 διαμερίσματα, 2 καταστήματα και ένα ενιαίο χώρο 340 τμ,με ψηλό ταβάνι που λειτουργούσε το χειμερινό σινεμά.
Το γωνιακό αυτό κτίριο των 600 τμ σε οικόπεδο 500τμ στο κέντρο του νησιού, δίνει την δυνατότητα πολλών χρήσεων. Έχει όλες τις προδιαγραφές για κάποιον που το θέλει για επαγγελματική χρήση προσαρμόζοντάς το στις επιχειρηματικές του ιδέες!

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Οι Σπέτσες αποτελούν ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Πόρτο Χέλι.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Οι Σπέτσες είναι από τα πιο όμορφα και κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδος και χαρακτηρίζονται από πλούσια ομορφιά και σπουδαία αρχιτεκτονική ενώ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αποτελεί το πλήθος νεοκλασικών σπιτιών της. Οι Σπέτσες είναι ο ιδανικός προορισμός για σύντομες αποδράσεις όλες τις εποχές ενώ στο νησί απαγορεύεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται με μοτοσυκλέτες ποδήλατα, ταξί και άμαξες. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που έχει το νησί είναι ότι οι επισκέπτες μπορούν να φύγουν είτε από το Πορτοχέλι είτε από την Κόστα της Ερμιονίδας και σε μόλις λίγα λεπτά να προσεγγίσουν το νησί. Το γεγονός ότι οι Σπέτσες βρίσκονται πολύ κοντά από τη στεριά την καθιστούν κορυφαίο προορισμό για εκδρομές σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα.
Προσβασιμότητα: Το νησί είναι προσβάσιμο με τα Ιπτάμενα Δελφίνια που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ώρες. Επίσης, το νησί προσεγγίζεται και από το λιμάνι στο Πόρτο Χέλι. Με το αυτοκίνητο μπορείτε να φτάσετε έως την Κόστα ή το Πόρτο Χέλι και από εκεί με θαλάσσιο ταξί οι Σπέτσες είναι 5 λεπτά.
Επενδυτική Δύναμη: Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του νησιού και η αρχοντική του ομορφιά το καθιστούν έναν μαγικό τουριστικό προορισμό αυξάνοντας έντονα το επενδυτικό ενδιαφέρον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T4IT - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 2.800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή