Μονοκατοικία βίλα, νέα, 182 τμ, Νέα Φώκαια, Κασσάνδρα

Κασσάνδρα
  • € 1.150.000
  • 4
  • 182
  • 3+
Περιγραφή
Πωλούνται δυο αυτόνομες-ανεξάρτητες πολυτελείς βίλες στο Σάνη Χαλκιδικής, οι οποίες είναι υπό ανέγερση. Η κάθε βίλα είναι επιφάνειας 182 τ.μ. και χωρίζεται σε 2 επίπεδα, το ισόγειο 100 τ.μ και ο όροφος 82 τ.μ.

Η κάθε βίλα αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και αποθήκη.

Στον εξωτερικό χώρο της κάθε βίλας υπάρχει πισίνα 50 τ.μ. ,βεράντες ισογείου 180 τ.μ., βεράντες ορόφου 42 τ.μ., ημιυπαίθριο ορόφου 20 τ.μ.,  χώρος βιοκλιματικής ανακλεινόμενης πέργκολας με χώρο BBQ 27 τ.μ., θέσεις στάθμευσης 2 οχημάτων 36 τ.μ. και οικόπεδο ιδιόκτητο 2.500 τ.μ.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για χαλάρωση και ξέγνοιαστες διακοπές.    Βρίσκονται σε φυσικό και ήσυχο περιβάλλον ανάμεσα σε λίμνες και σε δάσος από πεύκα, με θέα τη θάλασσα, τις λίμνες και τον Όλυμπο.

Η κάθε μια βιοκλιματική βίλα είναι κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας Ευρωπαϊκά υλικά. Είναι μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης και διαθέτει σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης με αντλία θερμότητας σε συνδυασμό με ηλιακό σύστημα, ψύξη και θέρμανση με VRV(κλιματισμός), ενεργειακό τζάκι, εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου από την εταιρία alumil, αλεξίσφαιρα τζάμια, σίτες, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κάμερες παρακολούθησης, συναγερμός, δορυφορική κεραία, σύστημα έξυπνης κατοικίας, πλακάκια δαπέδων και τοίχων Ιταλίας-Ισπανίας Α΄διαλογής, μαρμάρινες σκάλες, έπιπλα κουζίνας κατά επιλογή υλικού(ακρυλικό ή βακελίτης), εσωτερικές πόρτες μασίφ με κάσες αλουμινίου, κιγκλιδώματα βεραντών από τζάμι ασφαλείας τρίπλεξ. Επίσης υπάρχει εγκατάσταση για εναλλάκτη φυσικού αέρα στους εσωτερικούς χώρους, εγκατάσταση παροχής για τζακούζι, όπως και εγκατάσταση για φωτοβολταικό 36 τ.μ..

Ο φωτισμός είναι σχεδιασμένος από επαγγελματίες αρχιτέκτονες ώστε να στολίσουν και να τονίσουν αυτές τις σύγχρονες κατοικίες.

Τα μπάνια διαθέτουν βρύσες εντοιχιζόμενες λουτρού και νιπτήρος, εντοιχιζόμενα καζανάκια, ντουζιέρες με τζάμι τρίπλεξ ασφαλείας και νιπτήρες κατά επιλογή υλικού(κόριαν ή πορσελάνη).

Ο ημιυπαίθριο χώρο πολλαπλών χρήσεων δίνει την δυνατότητα δημιουργίας γυμναστήριου με διάφορες παροχές, όπως τζακούζι. Επίσης έχει την ιδιαιτερότητα αυτός ο χώρος αφού έχει υπέροχη θεά στη θάλασσα και στις λίμνες.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει βιοκλιματική πέργκολα ανακλεινόμενη με φωτισμό (διαχείριση από χειριστήριο) , χώρος BBQ με υπαίθρια τραπεζαρία, πάγκος εργασίας και νιπτήρας. Ο κήπος είναι διαμορφωμένος από αρχιτέκτονα, ώστε να είναι βιώσιμος τονίζοντας την αειφορία και την οικολογία. Διαθέτει πολλών ειδών δέντρα, φυτά, θάμνους, γκαζον, βραχόκηπους, φωτιστικά και αρδευτικό σύστημα με αυτόματο ποτισμό. Η κεντρική πόρτα εισόδου της περίφραξης είναι αυτόματη.

Τιμή πώλησης: 1.150.000€/ βίλα

Παράδοση κατοικίας: Δεκέμβριος 2024
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5804603 - 16/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
182 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.150.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή