Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Καμάρα - Ροτόντα, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 145.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-694 - Θεσσαλονίκη Δήμος Άγιος Δημήτριος ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1961 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, A/C, σίτες, διπλά τζάμια - Τιμή: 145.000 € Καλωσορίστε στο εντυπωσιακό διαμέρισμα της καρδιάς της Αγίου Δημητρίου! Αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα, εμπορεύσιμο στα 75 τ.μ., στον δεύτερο όροφο με ασανσέρ, προσφέρει δύο υπνοδωμάτια, μία άνετη σάλα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ευρύχωρο μπάνιο. Κατασκευασμένο το 1961, το κτίριο ακολουθεί υψηλά πρότυπα, ενώ η πλήρης ανακαίνιση το καθιστά σύγχρονο και πολυτελές.

Με συνθετικά κουφώματα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, θωρακισμένη πόρτα και κλιματιστικό, αυτό το διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο για άνεση και πολυτέλεια. Διαθέτει διπλά τζάμια με σίτες, εξασφαλίζοντας ηρεμία και φωτεινότητα. Η βορειοανατολική κατεύθυνση τονίζει το φως του ηλίου και προσφέρει εκπληκτική θέα.

Σε ιδανική τοποθεσία δίπλα σε στάσεις, αγορές και τράπεζες, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για μια ποιοτική κατοικία στον δυναμικό προορισμό της Αγίου Δημητρίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984754476
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2-694
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1961
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή