Δυάρι νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο, Εύοσμος

Εύοσμος
€ 170.000
3 δωμάτια
94 m²
1 μπάνιο
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Σε έναν από τους πιο γραφικούς και ανεπτυγμένους προορισμούς του Εύοσμου, αναδεικνύεται ένα καινούργιο, πανέμορφο διαμέρισμα επιφανείας 94 τετραγωνικών μέτρων, στον 1ο όροφο ενός πολυτελούς συγκροτήματος. Με δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει έναν χώρο άνετο και λειτουργικό για μια σύγχρονη οικογένεια.

Το συγκρότημα, αποτελούμενο από 4 κτίρια, δημιουργεί ένα ασφαλές και ιδιωτικό περιβάλλον, με κοντρόλ στις πόρτες για την εισαγωγή, καθώς και κάμερες ασφαλείας στους εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος,για επιπλέον αίσθηση ασφάλειας. Οι μαγνητικές πόρτες ασφαλείας ενισχύουν την προστασία του χώρου σας.

Η σύνδεση στο φυσικό αέριο και η ενδοδαπέδια θέρμανση παρέχουν μια πράσινη και ενεργειακά αποδοτική λύση. Η υπέροχη κουζίνα και το πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο αναδεικνύουν την ποιοτική κατασκευή και τον προσεγμένο σχεδιασμό.

Με θέσεις στάθμευσης και εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην πυλωτή, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει όχι μόνο άνεση, αλλά και βιώσιμη κινητικότητα. Ζήστε την άνεση και την πολυτέλεια σε έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς του Εύοσμου.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.

Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.

Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη:Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02U9RT
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
94 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή