Duplex Μεγάλου Αλεξάνδρου 6-10, 152 36, Πεντέλη, Κέντρο, Πεντέλη

ΠεντέληΜεγάλου Αλεξάνδρου 6-10, 152 36, Πεντέλη
  • € 780.000
  • 5+
  • 333
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται εξαιρετική μεζονέτα 250 τ.μ., με ανεξάρτητο διαμέρισμα 83 τ.μ. στην Πεντέλη.

Το ακίνητο είναι σχεδιασμένο από διάσημο αρχιτέκτονα και ξεχωρίζει για το όμορφο design του και τη σημασία στη λεπτομέρεια.

Το ακίνητο χωρίζεται σε 3 επίπεδα που επικοινωνούν μεταξύ τους με άνετη εσωτερική σκάλα. Αποτελείται από το κυρίως σπίτι (250 τ.μ.) και ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα στο ισόγειο (83 τ.μ.).

Το διαμέρισμα του ισογείου έχει 1 υπνοδωμάτιο, άνετο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα σε ξεχωριστό χώρο και μπάνιο. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και λειτουργικά. Το διαμέρισμα διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, μεγάλες ντουλάπες και είναι πολύ φωτεινό.

Ανεβαίνοντας στην κυρίως οικία, στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται ένας εντυπωσιακός και πολύ φωτεινός χώρος με το σαλόνι, το οποίο έχει επίσης τζάκι και χώρο για τραπεζαρία. Στα δεξιά βρίσκεται η κουζίνα, η οποία είναι, πλήρως εξοπλισμένη, πολύ χρηστική και έχει πρόσβαση στον υπέροχο κήπο. Επιπρόσθετα στον ίδιο χώρο βρίσκεται ένα δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή κρεβατοκάμαρα. Στο τελευταίο επίπεδο βρίσκονται 3 μεγάλα υπνοδωμάτια (το ένα master) και 1 ακόμα μπάνιο.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης έναν καταπληκτικό κήπο 80 περίπου τ.μ., όμορφα διαμορφωμένο και με απόλυτη ιδιωτικότητα. Το σπίτι έχει μεγάλα μπαλκόνια με πέργκολες και ουσιαστικά περιστοιχίζεται από πράσινο.

Υπάρχουν σίτες σε όλα τα παράθυρα, μεγάλες ντουλάπες, συναγερμός, ηλιακός θερμοσίφωνας και 2 υπόγεια πάρκινγκ.

Ένα εξαιρετικό ακίνητο, ιδανικό για οικογένεια. Θ


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4-1982 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
333 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Έξοδα
τιμή
€ 780.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή