Duplex, νέα, 122 τμ, Κέντρο, Εύοσμος

Εύοσμος
  • € 230.000
  • 4
  • 122
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μια υπέροχη ευκαιρία για μελλοντική κατοικία προσφέρεται με αυτό το διαμέρισμα στον Εύοσμο, πάνω από τον περιφερειακό. Το διαμέρισμα, που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2024, θα αποτελείται από δύο ορόφους, συνολικής έκτασης 122 τετραγωνικά μέτρα, και θα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια.

Οι εξωτερικοί χώροι θα είναι καταπράσινοι και περιβάλλονται από μια σύγχρονη αισθητική. Προβλέπεται εγκατάσταση μαγνητικών πορτών ασφαλείας και καμερών για τον έλεγχο πρόσβασης, ενώ ένα κλειστό σύστημα θα περικλείει το σύνολο του συγκροτήματος.

Το διαμέρισμα θα εξοπλιστεί με υψηλής ποιότητας σύγχρονες ανέσεις, όπως σύνδεση στο φυσικό αέριο και ενδοδαπέδια θέρμανση για ενεργειακή απόδοση. Οι εσωτερικοί χώροι, όπως η κουζίνα και το μπάνιο, θα σχεδιαστούν με σύγχρονα υλικά και λειτουργικότητα.

Οι θέσεις στάθμευσης και οι εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις, ενώ η γειτνίαση με αναπτυσσόμενη περιοχή υπόσχεται μια ήρεμη και ποιοτική ζωή.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Εύοσμος

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.

Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.

Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη:Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U9S3 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
122 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή