Duplex, νέα, 104 τμ, Κέντρο, Εύοσμος

Εύοσμος
  • € 210.000
  • 4
  • 104
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Αυτή η μεζονέτα υπό ανέγερση στον Εύοσμο συνδυάζει την αρχιτεκτονική εκλεπτυσμένη γοητεία με τη σύγχρονη άνεση, προσφέροντας μια πραγματικά εντυπωσιακή κατοικία. Τα 104 τετραγωνικά μέτρα καλύπτονται σε δύο ορόφους, τον τρίτο και τέταρτο, ενώ τα τρία υπνοδωμάτια προσφέρουν επαρκή χώρο για την οικογένειά σας.

Το συγκρότημα τεσσάρων οικοδομών είναι κλειστό και ελέγχεται με πόρτες, ενώ η προστασία ενισχύεται με κάμερες ασφαλείας και μαγνητικές πόρτες ασφαλείας. Η σύνδεση στο φυσικό αέριο εξασφαλίζει αποδοτική θέρμανση, ενώ η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η κουζίνα και το μπάνιο αναδεικνύονται με υψηλής ποιότητας υλικά και μοντέρνα σχεδίαση. Οι θέσεις στάθμευσης εντός του συγκροτήματος είναι βολικές, ενώ οι εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην πυλωτή αντικατοπτρίζουν την προορατικότητα στις σύγχρονες ανέσεις. Με την αναμενόμενη ολοκλήρωση το τέλος του 2024, αυτή η μεζονέτα υπόσχεται να γίνει το ιδανικό σπίτι για μια ζωή ποιότητας και ηρεμίας.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Εύοσμος

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.

Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.

Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02U9SK
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 210.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή