Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νεάπολη Λασιθίου
  • € 120.000
  • 591
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Οικόπεδο 591 m2, σε πρώτη γραμμή δίπλα στη θάλασσα, ιδανικό για την ανέγερση καταστήματος συνολικής χωρητικότητας 240 m2.

Το οικόπεδο βρίσκεται μέσα στο παραθαλάσσιο θέρετρο "Milatos Beach" όπου υπάρχουν παραλίες, αρκετές καφετέριες, ταβέρνες, καταστήματα και ένα μικρό λιμάνι.

Το οικόπεδο έχει άμεση πρόσβαση στον παραλιακό δρόμο του θέρετρου και σε υπηρεσίες όπως ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, ευρυζωνικό internet.

Το οικόπεδο απέχει 13,4 χλμ. από το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο των Μαλίων όπου μπορεί να βρεθεί μεγάλη ποικιλία καταστημάτων, εστιατορίων, μπαρ, νυχτερινών κέντρων και άλλων ανέσεων.
Η πλησιέστερη πόλη είναι η Νεάπολη, σε απόσταση 12,3 χιλιομέτρων.
Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει μόλις 35 λεπτά οδικώς.

Η Μίλατος ανήκει στον δήμο Αγίου Νικολάου και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα ανατολικά των Σισσίων και των Μαλίων, περίπου 30 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης του Αγίου Νικολάου και 45 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης του Ηρακλείου.

Η παραλία Μίλατος είναι μια παραθαλάσσια ανάπτυξη με πολλές πολύ καλές ψαροταβέρνες, ένα αλιευτικό λιμάνι και μια ωραία μικρή παραλία σε αυτήν. Υπάρχουν και άλλες παραλίες (με βότσαλα) σε κοντινή απόσταση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PLMIL16
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
591 m²
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή