Διαμέρισμα 128 τμ, Νεάπολη, Νεάπολη Λασιθίου

Νεάπολη Λασιθίου
  • € 85.000
  • 128
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα διαμέρισμα δεύτερου ορόφου που βρίσκεται στο κέντρο της μικρής πόλης της Νεάπολης, στο Λασίθι της Κρήτης.
Το διαμέρισμα βρίσκεται ακριβώς έξω από την κεντρική πλατεία της πόλης και πολλά καταστήματα και υπηρεσίες βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Μια εσωτερική σκάλα δίνει πρόσβαση μόνο σε αυτό το διαμέρισμα.
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με πρόσβαση σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι που έχει θέα στο δρόμο της πόλης, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπαλκόνι στο πίσω μέρος του κτιρίου, ένα μπάνιο, μια κουζίνα και ένα μονόκλινο υπνοδωμάτιο.
Στον 3ο όροφο υπάρχει ένα ακόμη μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι που ανήκει σε αυτό το διαμέρισμα καθώς και μια μεγάλη αποθήκη και μια μεγάλη οροφή που μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύ ωραία ιδιωτική βεράντα στην ταράτσα.

Το σπίτι χρειάζεται ανακαίνιση, ωστόσο δεν χρειάζονται πολλές εργασίες δομικά, καθώς οι τοίχοι, τα δάπεδα και η οροφή είναι σε σχετικά καλή κατάσταση.

Μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλιακή πόλη του Αγίου Νικολάου και αρκετές αμμώδεις παραλίες.
Σε απόσταση 35 λεπτών οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στη βορειοανατολική Κρήτη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
HNEA13 - 15/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
128 m²
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή