Μονοκατοικία βίλα, νέα, 280 τμ, Μηλαδέζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 1.400.000
  • 4
  • 280
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2024
Περιγραφή
Μοναδικής αισθητικής νεόδμητη πολυτελής κατοικία ενεργειακής κλάσης Α+ με πισίνα διατίθεται προς πώληση στη Βάρη.

Πρόκειται για νεόδμητη κατοικία που αποπερατώθηκε το 2022, συνολικής επιφάνειας 280 m² σε δικό της οικόπεδο 430 m² με μεγάλη πισίνα 40m² (διαστάσεων 14x4) , κατασκευασμένη με υλικά κορυφαίας ποιότητας και χαρακτηριστικά έξυπνου σπιτιού.

Η κατοικία εκτείνεται σε 3 κύρια επίπεδα και η διαρρύθμισή της είναι η ακόλουθη:

Ισόγειο 120 m²: Ηλιόλουστος, μοντέρνος ενιαίος χώρος καθιστικού-τραπεζαρίας και κουζίνας κορυφαίας ποιότητας με όλα τα ηλεκτρικά είδη εντοιχιζόμενα, 1 master υπνοδωμάτιο. Μέσα από τα μεγάλα ανοίγματα (μπρος και πίσω υπάρχει περιμετρική τζαμαρία με minimal αλουμίνια χαμηλού προφίλ), τα οποία προσφέρουν άπλετο φως, υπάρχει άμεση θέα και πρόσβαση στον κήπο και την πισίνα.
1ος όροφος 80 m²:  Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, είτε από την μοντέρνα ξύλινη αιωρούμενη σκάλα είτε από το σύγχρονο γυάλινο ασανσέρ, συναντάμε δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και τα δύο με πρόσβαση σε δικό τους μπαλκόνι με ανοιχτή θέα, 1 μπάνιο και ένα open space χώρο ιδανικό για γραφείο. Από τον 1ο όροφο υπάρχει σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα όπου υπάρχει δυνατότητα κατασκευής roof garden. 
Υπόγειο 80 m²: Το κλειστό γκαράζ είναι κατάλληλο για 1 θέση στάθμευσης, αποθήκη 8 m², wc, laundry, μηχανήματα πισίνας και λεβητοστάσιο.

Διαθέτει: ενδοδαπέδια θέρμανση χαμηλού ύψους, αντλία θερμότητας κορυφαίας ποιότητας, θερμοπρόσοψη 12 εκατοστών, παροχή για φωτοβολταϊκά, διαφανές ασανσέρ, ξύλινη αιωρούμενη εσωτερική σκάλα, διπλά κουφώματα αλουμινίου χαμηλού προφίλ με αντιβανδαλιστικά (άθραυστα) διπλά τζάμια με σίτες, δάπεδα από μοντέρνα γρανιτοπλακάκι μεγάλων διαστάσεων, όλα τα δάπεδα του 1ου ορόφου είναι από μασίφ ξυλεία rosseto, κουζίνα με καινούρια εντοιχιζόμενα ηλεκτρικά είδη από λάκα, φωτισμός led στις ντουλάπες, εντοιχιζόμενα όλα τα είδη υγιεινής και καμπίνα ντους στα μπάνια, εξωτερικό φωτισμό στον κήπο.

Το ακίνητο έχει εγκατάσταση έξυπνου συστήματος smart home, και σύστημα συναγερμού. Βρίσκεται στο τέλος αδιέξοδου δρόμου με μονοκατοικίες, σε γειτονιά που θυμίζει εξοχή. Σε απόσταση 5' οδικώς συναντά κανείς την αμμουδερή οργανωμένη παραλία Varkiza Resort και σε μόλις 20' το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Ένα καταπληκτικό ακίνητο για όσους αναζητούν πολυτέλεια, ανεξαρτησία και ιδιωτικότητα.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Property Manager: Vasiliki Lafazani
Mob.: +30 6987 319 522
info@lafazanihomes.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3283
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή