Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΚάμπος, Κάμπος 24022
  • € 550.000
  • 4.579
Περιγραφή
Στη θέση Κολάνης της Καρδαμύλης, στο Δήμο Δυτικής Μάνης πωλείται οικόπεδο 4.579 τετραγωνικών μέτρων.

Το οικόπεδο βρίσκεται στον παλιό δρόμο Καρδαμύλης-Προσηλίου, είναι επικλινές, νοτιοδυτικού προσανατολισμού και παρέχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις τετρακόσια πενήντα μέτρα και λόγω της κλίσης του εδάφους, η θέα από το οικόπεδο είναι μοναδική, παρέχοντας τη δυνατότητα στη μελλοντική κατασκευή, να εξασφαλίζει ορατότητα από τους κόλπους του Οιτύλου της Ανατολικής Μάνης, μέχρι και την Κορώνη στο απέναντι πόδι της Πελοποννήσου.

Έχει πρόσοψη εβδομήντα και σαράντα πέντε μέτρα αντίστοιχα σε παλαιά επαρχιακή οδό, καθώς το οικόπεδο εφάπτεται στις δύο πλευρές του, στην παλαιά επαρχιακή οδό Καρδαμύλης-Προσηλίου, καθιστώντας εύκολη τη μεταφορά υλικών για τη μελλοντική κατασκευή.

Βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από το κέντρο της Καρδαμύλης και από την παραλία των Ριτσών μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Δυτικής Μάνης.

Επίσης η απόσταση από τη Στούπα, και τη διάσημη παραλία της Καλόγριας, είναι μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο, όπου στη διαδρομή συναντά κανείς τις υπόλοιπες μοναδικές παραλίες της Δυτικής Μάνης όπως του Φονέα και τα Δελφίνια.

Η μοναδική θέα σε συνδυασμό με τη μηδαμινή απόσταση από το κέντρο της Καρδαμύλης καθώς και η δυνατότητα η μελλοντική κατασκευή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση είτε για τουριστική εκμετάλλευση καθιστούν το συγκεκριμένο οικόπεδο ιδιαίτερα ελκυστικό .
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
40 00 266 - 07/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.579 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή