Duplex, άριστη κατάσταση, 167 τμ, Κέντρο, Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
  • € 350.000
  • 5+
  • 167
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Υπέροχη μεζονέτα 167τ.μ. στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου σε προνομιακή τιμή, πετρόκτιστη, επιπλωμένη και ηλεκτρικά εξοπλισμένη (εκτός πλυντηρίου), με 5 υπνοδωμάτια, μεγάλη πίσω αυλή 20τ.μ., καυστήρα πετρελαίου, υπνοδωμάτιο με wc, μπαλκόνια 12τ.μ. με τέντα, δικό της πηγάδι, ηλιακό θερμοσίφωνα και με δυνατότητα να χωριστεί σε δύο διαμερίσματα. Κατάλληλο για κατοικία και για τουριστική εκμετάλλευση.

https://www.discovergreece.com/el/experiences/walking-tour-rethymno-old-town

https://www.cretanbeaches.com/el/πόλεις-της-κρήτης/πόλη-ρέθυμνο/παλιά-πόλη-ρεθύμνου

Με τα χαρακτηριστικά της να εναλλάσσονται ανάμεσα σε ενετικά και οθωμανικά, παραμένοντας όμως πάντα αυθεντικά κρητικά, η Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου έχει πολλά μυστικά να αποκαλύψει. Έλα και εσύ να τα εξερευνήσεις, αναβιώνοντας το παρελθόν της μέσα από κτήρια, υπαίθριες αγορές, γραφικά δρομάκια και ιστορικά μνημεία.
Περπατώντας την Παλιά Πόλη θα καταλάβεις εύκολα γιατί το Ρέθυμνο έγινε η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης γύρω στο 1300. Ακόμα θα λατρέψεις ότι κρατάει αναλλοίωτο τον παραδοσιακό χαρακτήρα και το χρώμα της με μικρά μπαράκια, καφέ και μαγαζάκια στεγασμένα σε παλιά, ανακαινισμένα κτήρια. Α, θα λατρέψεις και τις ταβέρνες με το παραδοσιακό φαγητό και τη μουσική.
Περίτεχνα σκαλισμένες πόρτες με ενετικά οικόσημα, οθωμανικά τζαμιά με γραφικούς μιναρέδες και κτήρια με ξύλινα παράθυρα: πραγματικά δε θα ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις στη βόλτα σου από το κέντρο της πόλης προς το λιμάνι του Ρεθύμνου.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 167 τ.μ., Δωμάτια: 5, Έτος κατασκευής: 1940, Για φοιτητές, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Εσωτερική σκάλα, Ρετιρέ, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 110 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Πεζόδρομο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Διατηρητέο, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2007, Εμβαδό Μπαλκονιών: 20, Απόσταση απο θάλασσα: 450
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
412941 - 15/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
167 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1940
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή