Δυάρι πέμπτος όροφος, Κέντρο, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 420.000
  • 5
  • 110
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Αν ονειρεύεστε να απολαμβάνετε ανεμπόδιστη πανοραμική θέα από κάθε γωνιά του σπιτιού που εκτείνεται όσο μακριά φτάνει το μάτι, αν αναζητάτε πολυτελή διαβίωση σε ήσυχη γειτονιά με αρκετό πράσινο αλλά ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση στον ζωντανό κέντρο του Χαλανδρίου με τα επώνυμα καταστήματα και τα βραβευμένα εστιατόρια, αυτό το ρετιρέ με το μεγάλο μπαλκόνι με θέα το ηλιοβασίλεμα είναι το ιδανικό για εσάς.
Βρίσκεται στον 5ο όροφο μιας 5όροφης πολυκατοικίας, κατασκευής του 1995. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ήσυχο, φωτεινό και διαμπερές. Αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, ένα χώρο τραπεζαρίας, ένα επιπλέον καθιστικό, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δωμάτιο-βεστιάριο, κουζίνα με μπαλκόνι, μπάνιο με μπανιέρα και wc. Χάρη στην εξαιρετική διαρρύθμιση του υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας 3ου υπνοδωματίου.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, τζάκι, κλιματιστικό, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση , καθώς και τέντες στα μπαλκόνια.
Στις παροχές επίσης περιλαμβάνονται: Υπόγεια αποθήκη 6,60τμ, υπόγεια θέση στάθμευσης 10τμ και θέση στάθμευσης στην πυλωτή (10τμ)
Μοναδικό του προνόμιο: H αποκλειστική χρήση ταράτσας με δώμα 140 τμ.
Παραδίδεται πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο, με έπιπλα και διακοσμητικά γνωστών σχεδιαστών.
Βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Χαλανδρίου, κοντά σε σχολεία και δραστηριότητες, στην τοπική αγορά και τη νυχτερινή ζωή του ζωντανού κέντρου του Χαλανδρίου. Έχει εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τους κύριους αυτοκινητόδρομους και την Αττική Οδό.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Χαλάνδρι, ένας από τους Δήμους της Αττικής, στα Βόρεια–Ανατολικά του Λεκανοπεδίου της Αθήνας, στους Νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πεντέλης. Η περιοχή είναι γνωστή για την ανεπτυγμένη της αγορά, με πολλά εμπορικά καταστήματα να εδρεύουν στο πεζοδρομημένο κέντρο της και επιχειρήσεις στα Σίδερα Χαλανδρίου και στις Λ. Κηφισίας και Λ. Πεντέλης να προσελκύουν στελεχιακό δυναμικό τόσο υπερτοπικά όσο και από τον ευρύτερο Δήμο. Το ιστορικό κέντρο καλύπτεται από εκτενείς πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους. Σύγχρονα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων. Οι οδικοί άξονες Λ. Κηφισίας, Λ. Μεσογείων & η Αττική Οδός, το Μετρό, ο Προαστιακός και οι Αστικές Συγκοινωνίες εξυπηρετούν καθημερινά τις μετακινήσεις προς κάθε κατεύθυνση εντός του Λεκανοπεδίου. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός πως αποτελεί τον μοναδικό δήμο που σε απόσταση 2χλμ από κάθε μέρος του, ο δημότης μπορεί να εξυπηρετηθεί με έναν από τους 5 σταθμούς μετρό και προαστιακό που έχει εντός των ορίων του. Τέλος, η παρουσία δημόσιων νοσοκομείων και ποιοτικών ιδιωτικών κλινικών σε κοντινή απόσταση, υποστηρίζει την υγεία των κατοίκων. Το Χαλάνδρι είναι μια μεγάλη και σύγχρονη πόλη, αλλά διατηρεί παρά ταύτα συνοχή γύρω από τον οικιστικό πυρήνα στην καρδιά του δήμου. Το Χαλάνδρι προσφέρει μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες. Η προσβασιμότητα και ο υπέροχος τρόπος ζωής του προσελκύουν ντόπιους αλλά και ξένους επενδυτές που αναζητούν έναν εύπορο τρόπο ζωής, ελκυστικές αποδόσεις ή για την οικογενειακή τους κατοικία σε ένα μοντέρνο σημείο μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TW8R
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή