Μονοκατοικία βίλα Άγιος Ονούφριος, Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι

ΑκρωτήριΆγιος Ονούφριος
  • € 480.000
  • 5
  • 264
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Πολυτελής Βίλα προς πώληση, 260τ.μ., 3 επιπέδων,  με πανοραμική θέα, , στην περιοχή του Αγίου Ονουφρίου, δίπλα στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Το ακίνητο αποτελείται από 3 επίπεδα με την εξής διαρρύθμιση:
Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο του σπιτιού θα συναντήσουμε το καθιστικό και την τραπεζαρία που βλέπουν σε βεράντα καθώς  και την πλήρως εργονομική και λειτουργική κουζίνα. Στο χώρο αυτό υπάρχει ενεργειακό τζάκι. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο με ντουζιέρα.
Η ξύλινη σκάλα μας οδηγεί στον επάνω όροφο όπου θα συναντήσουμε τρία υπνοδωμάτια, δύο εκ των οποίων  διαθέτουν εντοιχισμένη ντουλάπα ενώ το τρίτο είναι μεγαλύτερου μεγέθους και διαθέτει walk in ντουλάπα. Τέλος, το μεγάλο και πολυτελές μπάνιο το οποίο διαθέτει μπανιερά/τζακούζι, ολοκληρώνει τον όροφο.

Από την εσωτερική σκάλα του ισογείου θα οδηγηθούμε στο υπόγειο όπου υπάρχει ο χώρος του κλειστού χώρου στάθμευσης με ηλεκτρική γκαραζόπορτα, της αποθήκης καθώς και των εγκαταστάσεων του λέβητα και των πλυντηρίων. Στο υπόγειο υπάρχει πόρτα που θα μας οδηγήσει στον κήπο, στην πισίνα και το χτισμένο BBQ με ξυλόφουρνο, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και ιδιωτικότητας.

Η κατοικία διαθέτει κουφώματα αλουμινίου στο χρώμα του ξύλου , με διπλά κρύσταλλα και σίτες, δάπεδα υπενδεδυμένα με πλακάκι και ξύλο, A/C, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση πετρελαίου καθώς και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2744 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
264 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή