Duplex Καλαμαριά, Κέντρο, Καλαμαριά

ΚαλαμαριάΚαλαμαριά
  • € 350.000
  • 4
  • 155
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024
Περιγραφή
Καραμπουρνάκι Καλαμαριά Μεζονέτα Προς Πώληση.
Ένα υπέροχο ακίνητο Ριζικά ανακαινισμένο με διακοσμιτή 4ος, 5ος τελευταίου ορόφου απο τις καλύτερες γειτονιές της Καλαμαριάς. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 155 τ.μ. και τα καθαρά τετραγωνικά του είναι 132τ.μ.
Στο 1ο επίπεδο συναντάμε ένα πολύ ωραίο και άνετο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι και την ελαφρώς ξεχωριστή του κουζίνα, ένα μεγάλο δωμάτιο (κρεβατοκάμαρα) με εντοιχιζόμενη ντουλάπα και ένα WC (νιπτήρα Alessi) με ιδιαίτερο Disign .Η εσωτερική του σκάλα είναι φτιαγμένη με ξύλο Δρύινη, κατόπιν παραγγελείας.
Στο 2ο επίπεδο συναντάμε 2 δωμάτια, ένα άνετο μπάνιο, μία μικρή και μία μεγάλη αποθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σάν βεστιάριο. Επίσης στο 2ο όροφο θα συναντήσουμε ένα πολύ μεγάλο μπαλκόνι.
Συνολικά αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 1 μπάνιο, 1 wc, 1 κουζίνα και 1 σαλόνι, ενώ οι θέσεις στάθμευσης που διαθέτει είναι: 1 Πιλοτής. Έχει κατασκευαστεί το 1995 και ανακαινίστηκε το 2012. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμό.
Έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Β και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Θάλασσα, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Πανοραμική και έχει Δυτικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Φωτεινό, Διαμπερές, είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Ενεργειακό τζάκι, Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Πόρτα Ασφαλείας.
Τιμή: €350.000 KW North,
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
643679
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
155 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή