• € 950.000
  • 1.100
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1165 - Πέραμα Λιγκιάδες ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο ξενοδοχείο στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 1100 τ.μ. σε οικόπεδο 1800 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένο το 2015 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, προαύλιο, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 950.000 €
Ιωάννινα, Ξενοδοχείο Προς Πώληση, όροφος: Ισόγειο, 1ος, 2ος (3 Επίπεδα), συνολικής επιφάνειας 1.100 τ.μ., σε οικόπεδο 18.000 τ.μ., σε Οικιστική. Έχει κατασκευαστεί το 2015, διαθέτει:, έχει κουφώματα Αλουμινίου, Θερμοδιακοπτόμενα, ενεργειακό πιστοποιητικό: Β+. Η κατάστασή του είναι: Καταπληκτική, έχει θέα Βουνό, Πράσινο. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Φωτεινό, Πανταχόθεν Ελεύθερο, Πολυτελές, Πέτρινο, Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Κήπος, Έξοδο Κινδύνου, Σύστημα Πυρόσβεσης, Ανιχνευτής καπνού, Με εξοπλισμό.

Εξαιρετικό ξενοδοχείο boutique 4*- επενδυτική πρόκληση σε σημείο απίστευτης θέας προς την πόλη και τη λίμνη των Ιωαννίνων.
Σε οικόπεδο 1,8 στρεμμάτων με δυο κτίρια, πωλείται ξενοδοχείο πολύ προσεγμένης κατασκευής, του 2015, συνολικού εμβαδού 1000τμ με 10 δωμάτια (23-33τμ) και δύο σουίτες 53τμ η κάθε μια, με δυνατότητα προσθήκης ακόμη τριών σουιτών συνολικής επιφάνειας 150τμ στα υφιστάμενα κτίρια (στη σοφίτα). Όλα εκπληκτικής διακόσμησης και αισθητικής, σε δωμάτιο και μπάνιο, με συνδυασμό πολύ καλών υλικών ξύλου, πέτρας, πλακιδίων και κουφωμάτων αλουμινίου, άψογα συνδυασμένων.
Διαθέτει: Χώρο υποδοχής, lobby 105 με τζάκι, εστιατόριο με άδεια λειτουργίας 83 ατόμων, άδεια μπαρ, πολύ φροντισμένο και όμορφα διαμορφωμένο κήπο 1,5 στρέμματος, με δυνατότητα για λειτουργία καφέ-μπαρ στους εξωτερικούς χώρος, αλλά και για φιλοξενία εκδηλώσεων (συνεδρίων, γάμων, βαπτίσεων, κλπ).
Υποδομή: Αντλία θερμότητας, δυνατότητα τοποθέτησης φωτοβολταικών (όχι εμφανών), αλλά και ηλιακών κενού. Σύστημα ελάχιστης κατανάλωσης νερού, καινούργια πλυντήρια, κλινοσκεπάσματα, μηχανοργάνωση, σύστημα ελέγχου δωματίων και πυρασφάλειας, δεξαμενή 4000lit νερού για fan coils (απο τους 13 βαθμούς Κελσίου). Εχει γίνει υπερμόνωση για ζέστη και κρύο, ενώ το κόστος για ρεύμα και ζεστό νερό δεν υπερβαίνει τα 800€/μηνιαίως.
Το ξενοδοχείο έχει άδεια και είναι είναι νομιμοποιημένο πλήρως. Υπάγεται άμεσα στην κατηγορία των 4*.
Διαθέτει ακόμη οικόπεδο 3 στρεμμάτων (με διαφορετική-συζητήσιμη τιμή) για επέκταση των χώρων αλλά και δυνατότητα δόμησης στο όμορο οικόπεδο κτίσματος 700τμ (30-40 δωμάτια επιπλέον).
Η επιχείρηση είναι απαλλαγμένη χρεών και οφειλών.
Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο με θέα στην πόλη και τη λίμνη των Ιωαννίνων, σε απόσταση 11 χλμ και 15 από το κέντρο της πρωτεύουσας της Ηπείρου.
Κοντινοί προορισμοί-αξιοθέατα: 18km είσοδος Εγνατίας οδού, 30 από το Μέτσοβο, τα Ζογοροχώρια και τα φημισμένα πέτρινα γεφύρια. Ακόμη: 50 λεπτά από το Πάπιγκο, μια ώρα από την Κόνιτσα, Συρράκο-Καλαρρύτες. Επίσης η θάλασσα και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι προσβάσιμα σε μια ώρα και η πόλη της Πάργα σε 75 λεπτά.


|| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωριστεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. || Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. || Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 || Για ψηφιακή υπογραφή εντολής υπόδειξης ακινήτου απαιτείται η αποστολή αντιγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου || Η μεσιτική αμοιβή για αγορές ακινήτων είναι 2%+ΦΠΑ επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς και για ενοικιάσεις ισόποση ενός ενοικίου+ΦΠΑ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1165 - 03/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.100 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή