Διαμέρισμα Σαμοθράκης, 15, Κέντρο, Ελευθέριο-Κορδελιό

Ελευθέριο-ΚορδελιόΣαμοθράκης, 15
  • € 550/μήνα
  • 85
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
* Ανακαλύψτε τον ιδανικό σας σπίτι σε αυτό το ελκυστικό σπίτι με δύο υπνοδωμάτια, που προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Με μια επιφάνεια 85 τ.μ., αυτό το σπίτι προσφέρει ευρύχωρους χώρους για να απολαύσετε την καθημερινή σας ζωή.

Η λειτουργική διαρρύθμιση περιλαμβάνει μια άνετη τουαλέτα, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα φωτεινό σαλόνι.

Επιπλέον, το σπίτι προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με την πλήρη επίπλωση που περιλαμβάνεται. Απλά φέρτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και απολαύστε την άνεση του να μετακομίζετε αμέσως.

Το σπίτι βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και δημόσιες συγκοινωνίες.Ακόμη, έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε στην τηλεόραση (η οποία είναι smart tv) Netflix απεριόριστο!!.Απολαύστε την άνεση της καθημερινής ζωής με όλες τις ανέσεις σε κοντινή απόσταση αλλα και δικό σας πάρκινγκ.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ευρύχωρο και πλήρως επιπλωμένο σπίτι. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια ξενάγηση και να ανακαλύψετε την ομορφιά αυτού του καταπληκτικού σπιτιού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5817577 - 18/12/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 550/μήνα
κοινόχρηστα
€ 550/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης