Duplex Τριπόλεως, 8, Κέντρο, Πεντέλη

ΠεντέληΤριπόλεως, 8
  • € 490.000
  • 306
Περιγραφή
Εξαιρετική επιλογή μεζονέτας συνολικής επιφάνειας ,306τμ, στη Π.Πεντέλη. Τοποθετημένη σε ένα μικρό συγκρότημα ιδιωτικών μεζονετών σε μια ήσυχη περιοχή με κατοικίες στους πρόποδες της Πεντέλης, στα βόρεια προάστεια της Αθήνας. Η μεζονέτα διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια (το ένα en-suite), ψιλοτάβανες οροφές, και άνετη διαρύθμιση χώρου.

Ευκαρία για εσωτερική ανακαίνιση και αναβάθμιση των χώρων ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης πολυτελής κατασκευής. Ιδιωτικός κήπος στο μπροστινό και πίσω μέρος, υπόγειο garage και driveway. Ιδανική επιλογή για νέες αναπτυσσόμενες οικογένειες. O χώρος του υπογείου έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε πλήρως λειτουργικό διαμέρισμα.

Η γειτονία αποτελείται μόνο από ιδιωτικές οικιστικές κατοικίες και η δυνατότητα περαιτέρω ανάπλασης είναι περιορισμένη. Πράσινα τοπία και ήσυχοι δρόμοι συνθέτουν το σκηνικό της περιοχής. Η πλησιέστερη αγορά της Νέας Πεντέλης, είναι σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια προσφέροντας πολλές επιλογές για αγορές (σουπερ μαρκετ, μίνι μάρκετ, βιβλιοπωλείο κα) και διασκέδαση (καφέ, εστιατόρια, μπαρ).

Ο κοντινότερος σταθμός του Μετρό, Δουκίσσης Πλακεντίας είναι 12 λέπτα περίπου με το αυτοκίνητο. Το κέντρο της Αθήνας και το Διεθνές αεροδρόμιο Ελ.Βενιζελος είναι 30 και 25 λεπτά με το αυτοκίνητο κάνοντας χρήση των αυτοκινητοδρόμων. Επίσης, η Γλυφάδα και η Αθηναική ριβιέρα βρίσκονται σε απόσταση 40 λεπτών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5817789 - 31/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
306 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης