Τεσσάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Βριλήσσια

Βριλήσσια
  • € 490.000
  • 5
  • 202
  • 3
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Μοναδικό, γωνιακό και φωτεινό διαμέρισμα 202 τ.μ. σε ένα επίπεδο, τοποθετημένο σε ένα από τα πιο προνομιούχα και ήσυχα σημεία των Βριλησσίων.
Το διαμέρισμα αποτελείται από μεγάλους χώρους υποδοχής με τζάκι και μεγάλα ανοίγματα με έξοδο σε βεράντες. Η ιδιαίτερα ευρύχωρη, ανακαινισμένη κουζίνα διαθέτει καθημερινή τραπεζαρία και καθιστικό καθώς και ενεργειακό τζάκι. Ο διάδρομος οδηγεί στο master υπνοδωμάτιο σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει ιδιωτικότητα, με δικό του μπάνιο και μεγάλο χώρο γκαρνταρόμπας. Δύο ακόμα υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα ακόμη μπάνιο, ενώ ένα τέταρτο δωμάτιο με δικό του μπάνιο μπορεί να λειτουργήσει σαν 4ο υπνοδωμάτιο, ξενώνας ή και γραφείο καθώς διαθέτει και τη δική του ξεχωριστή, εξωτερική πόρτα εισόδου.
Το διαμέρισμα έχει βεράντες σε όλα τα δωμάτια με θέα τον κήπο της πολυκατοικίας, θερμοδιακοπτώμενα κουφώματα αλουμινίου με σίτες, δρύινα πατώματα, πόρτες ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, αυτονομία θέρμανσης με φυσικό αέριο, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, τέντες, μικρή αποθήκη στο εσωτερικό του διαμερίσματος καθώς και 1 θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο του κτηρίου.
Η τοποθεσία του ιδανική, σε μικρή απόσταση από την πλατεία της Αναλήψεως και την αγορά των Βριλησσίων, την έξοδο της Αττικής Οδού , τον προαστιακό αλλά και το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας.
Ένα εξαιρετικό ακίνητο ιδανικό για οικογένειες, καθώς καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες, χωρίς σκάλες και επίπεδα, ενώ βρίσκεται σε ιδανικό σημείο.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Location Description

Τα Βριλήσσια απέχουν μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα πολυσύχναστα προάστια του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Πεντέλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Βριλήσσια είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς διαθέτει πολλά πάρκα και παιδικές χαρές και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά διεθνή σχολεία. Δύο δημοφιλή κέντρα δραστηριοτήτων είναι οι κύριες πλατείες (η πλατεία Ηρώων και η πλατεία Αναλήψεως), γύρω από τις οποίες συγκεντρώνονται καφετέριες, κομψά εστιατόρια, μπουτίκ και τράπεζες. Προσβασιμότητα: Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και εξυπηρετείται από δύο προαστιακούς σιδηροδρομικούς σταθμούς (το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και το σταθμό Πεντέλης) και ένα σταθμό μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας). Αρκετά λεωφορεία εξυπηρετούν προορισμούς σε γειτονικά προάστια καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς και η Εθνική Οδός απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η ιδανική επιλογή για εξαιρετική διαβίωση κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια πολυτελή αστική περιοχή, με καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U2Y7 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
202 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή