Δυάρι νέο, πρώτος όροφος, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας

Μαραθώνας
  • € 220.000
  • 3
  • 85
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Διαμέρισμα 1ου ορόφου σε συγκρότημα 4 πολυτελών και σύγχρονων κατοικιών στον Σχοινιά, λίγα μέτρα από την αμμώδη παραλία.
Το διαμέρισμα, συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ., αποτελείται από προθάλαμο εισόδου, καθιστικό με ανοιχτή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο.
Έχει δύο βεράντες, μια στην πρόσοψη του συγκροτήματος 29 τ.μ. και μια στην πίσω πλευρά 21 τ.μ.
Κατασκευασμένο με άριστα υλικά, διαθέτει σύστημα θερμομόνωσης και θερμοστεγάνωσης για την διατήρηση και την εξασφάλιση της άριστης ενεργειακής κλάσης του συγκροτήματος. Επάλληλα θερμοδιακοπτόμενα αλουμίνια με διπλούς υαλοπίνακες, πόρτα ασφαλείας και καλωδίωση συναγερμού. Αυτόνομο, για κάθε διαμέρισμα, σύστημα θέρμανσης - ψύξης με τοποθέτησης μια; εξωτερικής μονάδας και τεσσάρων εσωτερικών, σε κάθε δωμάτιο, για την καλύτερη εξοικονόμιση ενέργειας.
Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει τμήμα του κήπου αποκλειστικής χρήσης σύμφωνα με τα σχέδια και την σύσταση κάθετης ιδιοκτησίας καθώς και 1 εξωτερική θέση στάθμευσης.
Το υπό ανέγερση συγκρότημα διαθέτει δεξαμενή ομβρίων για την εξασφάλιση μέρους του ποτίσματος του κήπου ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Μια εξαιρετική προταση μόνιμης αλλά και εξοχικής κατοικίας σε ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον, σε απόσταση αναπνοής από την πανέμορφη παραλία του Σχοινιά.

Ο Σχοινιάς είναι μια παραθαλάσσια περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, 45 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και δίπλα στην ιστορική πόλη του Μαραθώνα. Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες του νομού, προσελκύοντας πολύ κόσμο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.
Από το 2004 έχει κατασκευαστεί και λειτουργεί το κωπηλατοδρόμιο, το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο αγώνες, αλλά και πολλούς αθλητές που κάνουν εκεί την προετοιμασία τους. Η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως εθνικό πάρκο και αποτελεί μέρος του δικτύου NATURA 2000. Πρόκειται για μια ιδανική περιοχή για όσους αναζητούν την ηρεμία και την επαφή με το φυσικό περιβάλλον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TWWW - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή